ne žali ni evro

Njena sreća za njega NEMA CENU: Ko je 45 godina mlađa lepotica koja je pomutila um Robertu Kavaliju?

0

Slavni italijanski dizajner nedavno je proslavio 81. rođendan, u društvu skoro pola veka mlađe dame od koje godinama ne razdvaja. Kako je istakao nakon što se vakcinisao protiv kovida, i lepa Sandra je njegova zaštita od virusa, a kada želi da joj izmami osmeh ne žali ni evra

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Čuveni kreator iz Firence 15. novembra proslavio je 81. rođendan, i tu zagrljaju švedske manekenke Sandre Nilson (35), svoje dugogodišnje devojke.


Roberto Kavali je oduvek poznat kao zavodnik, a iza sebe ima dva braka — sa Silvanelom Đijanoni i austrijskom lepoticom i dizajnerkom Evom Diringer Kavali. Oduvek je bio okružen modelima i često je viđan u provodu s mladim devojkama, pa niko nije bio začuđen kada se ubrzo nakon rastanka od Eve pojavio u zagrljaju švedske manekenke Sandre Nilson, koja je mlađa od njega 45 godina.

 

Par je najpre viđan na jahtama, plažama i u šetnjama tokom 2014. godine, a uvek su ostavljali utisak i mamili komentare usklađivanjem kupaćih kostima i, uopšte, odevnih kombinacija.

Ispostavilo se da nije samo još jedna afera, već da je Kavali zaljubljen kao nikada u životu, a njihova veza nastavila je da napreduje i cveta.

 

Roberto Kavali, Sandra Nilson
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Već 2015, strani mediji su javili da je Kavali počastio svoju dragu privatnim ostrvom Stora Rulingen u njenoj rodnoj Švedskoj, a za to zadovoljstvo je izdvojio više od 2,6 miliona evra.

 

U pitanju je ostrvo bogate prirode oko 80 kilometara od Stokholma, s kojim je Sandra dobila i luksuznu vilu sa četiri spavaće sobe, bazenom, terenima za golf itd. Inače, deo kompleksa je i vikinško uporište iz 11. veka, pored kog Nilsonova može da se pohvali i privatnim pristaništem, trajektom, delom za lov, uređenim stazama za šetnju i trčanje...

 


Sandra Nilson je već sa 14 godina počela da radi u modnoj industriji, kada su je plave oči i tamna kosa izdvojile u moru manekenki u Švedskoj. Dok je boravila u Parizu, na porodičnom odmoru, modni agenti su je spazili i otpočela je ispunjena karijera. Ona je nizala uspehe i okitila se titulama Mis bikini sveta, Mis Havaja, Mis Evropske unije... Kada je imala 21 godinu, proslašena je sedmom najlepšom ženom u Švedskoj, a 2008. postala je Playmate model meseca januara u američkom izdanju magazina Playboy. Inače, otkrio ju je Kit Hefner, mlađi brat Hjua Hefnera, nakon što ju je upoznao na Filmskom festivalu u Kanu.

 

Roberto Kavali, Sandra Nilson
foto: © FameFlynet_Italy/SGP / SGP / Profimedia

Nakon što je upoznala Kavalija, Sandra je uplovila u mirnu luku i zapostavila svoju karijeru modela. Nakon kupovine pomenutog ostrva, švedski novinari su kontaktirali s njenim roditeljima, koji su izjavili da Nilsonova živi na relaciji Njujork-Italija, jer "radi za Roberta Kavalija".


Uvek je sanjala o sopstvenom ostrvu — rekao je njen otac Jan-Ove Nilsen. — Želi da ima nešto u Švedskoj čemu može da se vraća.

 

Sandra Nilson, Roberto Kavali
foto: NO CREDIT / Starface / Profimedia

Kavali i Sandra gotovo sve slobodno vreme provode zajedno i maksimalno su posvećeni jedno drugom, a koliko ona znači u životu dizajnera pokazao je nedavno, kada je, nakon vakcinacije protiv virusa korona, javno poručio svojoj devojci:


Ti me štitiš od svakog virusa!

 

 

makonda-tracker