neobično

Stranci kažu da je SRPSKA, a ona da je SVETSKA ZVEZDA: Didi Janković na žurci u Njujorku u basnoslovno SKUPOM IZDANJU

0

Samo torba u njenoj ruci košta skoro 3.000 eura

Didi Janković na žurci u Njujorku
Didi Janković na žurci u Njujorku foto: Instagram / didijofficial

Popularna pevačica Dijana Janković pre nekoliko dana bila je gost na jednoj rođendanskoj proslavi i tom prilikom su je fotografi uslikali u izdanju koje ne može da ponese svaka žena.

 

Za tu priliku Didi je izabrala uski kombinezon u tamno plavoj boji, koji je prijanjao uz telo i ocrtavao svako oblinu. Uz njega je ponela crne sandale sa vrtoglavo visokom štiklom.

 

Ipak, ono što je odmah mnogima zapalo za oko jeste torba poznatog brenda Roberto Kavali koju je Didi držala u levoj ruci. 

 

 

Uz opis fotografije stajalo je "srpska pop senzacija", a Didi za sebe ipak više voli da kaže da je svetska zvezda. 

 

- Ja sam veća zvezda u Americi nego ovde, pojavila sam se na Gremiju, moje slike su svuda, mnogo sam se probila i tek planiram. U Srbiji me ismejavaju, okreću moje izjave, to je moj najveći problem ovde, što ljudi šta god da kažem izvrću i ismejavaju me. Kako neko može da kaže da sam ja popularnija od Đokovića, niti sebe upoređujem sa njim. Ja bih samo volela da se moje izjave prenose kako treba - rekla je Didi Džej svojevremeno.

 

Dijana u svojim intervjuima ističe da je ona najpoznatija pevačica u svetu sa ovih prostora.

 

Dijana Janković na žurci u Njujorku
Dijana Janković na žurci u Njujorku foto: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

- Sa 3-4 godine sam počela da slušam Madonu i Britni Spirs, lepila sam njihove sličice i oblačila sam se kao one, uzimala sam maminu šminku i štikle, pevala sam njihove pesme i maštala da jednog dana budem kao njih dve. Mama mi je uvek govorila da to nije moguće jer sam ja iz jedne male zemlje i engleski mi nije maternji jezik ali ja sam nekako verovala u sebi i znala sam da sam rođena da budem svetska zvezda. Pre pet godina sam upoznala neke ljude iz Amerike koji su mi ponudili saradnju, ja nisam mogla da verujem da su toliko oduševljeni sa mnom, rekli su mi da sam jako talentovana i da sam super proizvod.

 

Bilo kako bilo, ne može se poreći da je Dijana neko ko veoma dobro zna da privuče pažnju medija, pa se sve njene izjave često prenose, kako ona kaže, ponekad čak i u nekom okrenutom kontekstu. 

 

Bonus video:

 

Didi Janković iskreno o braku

 

 

makonda-tracker