Razvodila se 3 puta, njen ljubavni život je bio BURA: Kojeg poznatog novinara je ludo volela Slađana Milošević?

0

Tužne vesti o smrti velike umetnice potresle su Srbiju, a njen emotivni život je kao i ona sama, bio veoma buran 

LJUBAVNI ŽIVOT SLAĐANE MILOŠEVIĆ
LJUBAVNI ŽIVOT SLAĐANE MILOŠEVIĆfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Velika umetnica Slađana Milošević premiula je danas u Beogradu, u zemunskoj bolnici, a gotovo svi mediji su se prisetili njenog uzbudljivog života, ljubavi i načina na koji je doživljavala svet.

 

Osim njene, veoma neobične životne priče, Slađana Milošević ima i uzbudljivu ljubavnu priču, zapravo više njih. Poznato je da se razvodila čak tri puta i da se majčinstva odrekla zbog karijere.

 

Slađana je bila veoma iskrena i nije krila da joj je jedino bilo važno da bude voljena i srećna. Nije se libila da o tome govori i u medijima. Tako se jednom prilikom osvrnula na razvode, kojih se nije stidela.

 

 

- U trenutku kada smo se razvodili bilo mi je žao, bez obzira na to što je naša veza bila slobodna od tih klasičnih pravila braka, mi smo se ponašali spontano, kako su naša osećanja zahtevala. Imali smo kućicu i baštu, ja sam imala i stan. Ja imovinu poklanjam i dajem, sad sam krenula da dajem – ispričala je Slađana svojevremeno u jednoj emisiji.

 

Ona je bila veoma interesantna brojnim šmekerima sa domaće javne scene. Slađana je jednom prilikom otkrila da je ludo volela jednog novinara i da joj je on bio najveća ljubav u životu. 

 

U pitanju je bio novinar američkog porekla Džejms Hagadon. Svojevremeno, iako su bili ludo zaljubljeni odlučili su se da žive u istoj zgradi u odvojenim stanovima što je bilo pravo čudo za veliki broj ljudi oko njih.

LJUBAVNA PRIČA SLAĐANE MILOŠEVIĆ
LJUBAVNA PRIČA SLAĐANE MILOŠEVIĆ foto: Promo

Sastanke su dogovarali telefonom, a kada bi neko od njih imao obaveze, svako bi krenuo svojim putem.

 

- Mi smo se sastajali i rastajali, svako je išao svojim putem. Moj suprug Džejms Hagadon istih je pogleda kao ja - rekla je Slađana svojevremeno za magazin "Gloria".

 

Na pitanje da li se njen brak završio objašnjava:

 

- Ne znam da li se završilo. Najozbiljnije to kažem: tri puta smo pokušavali da se razvedemo, ali u tome nismo uspeli. Iako ne znamo da li smo razvedeni, to ni njemu ni meni nije nimalo važno - dodala je tada.

 

 

Iako je ona odabrala ovak način braka, to nije mogla niti želela da nameće drugima kao dobro rešenje, već je smatrala da svaki par treba da nađe formulu koja će mu omogućiti da funkcioniše savršeno i skladno.

 

- Džejms nikada nije bio u Srbiji ali ga je moja mama naučila malo našeg jezika. Imamo predivnu baštu, prepunu simbola. U trenutku kada sam završavala knjigu "Muška žena" on je za mene "napravio" Rajsko drvo. Doneo je providne diskove kroz koje se prelamala svetlost, kroz grane provukao zmiju i okačio jabuke na drvo. Zanimljive stvari imamo u našoj velikoj božanskoj bašti. Obožavam bašte, ali ovde je nemam, zbog čega sam očajna - završila je tada razgovor o njemu.

 

Bonus video:

Koje je pravo ime Eve Ras?

 

makonda-tracker