dobro ih znate

Od srpskog reditelja, preko pevača do holivudskog zavodnika: Ovo su bile NAJVEĆE LJUBAVI Katarine Radivojević

3

Svojom lepotom privlačila je muškarce poput magneta, ali samo pojedini su imali priliku da se nazovu njenim momcima 

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Našu lepu glumicu Katarinu Radivojević publika je zavolela nakon uloge koju je odigrala u čuvenoj "Zoni Zamfirovoj", ali i mnogo pre nje je nosila titulu jedne od najprivlačnijih mladih glumica.

 

Na njenu lepotu nisu ostali imuni mnogi moćni ljudi, kao i kolege, muzičari, a bilo je i biznismena i pevača. Ipak, Katarina nije želela da o svom privatnom životu govori u javnosti, pa se tek za po neku njenu vezu zna u domaćim medijima.

 

Katarina je ljubila mnoge poznate Srbe, ali je čini se, bila spremna da se skrasi samo pored jednog, holivudskog zavodnika, Benisa del Tora. Ipak, ni ta veza nije potrajala, a ona je nastavila svojim putem i posvetila se poslu u kojem i danas svim srcem uživa.

 

Pa da se prisetimo ko su bili muškarci koji su imali privilegiju da ljube jednu od najlepših srpskinja, našu Zone, Katarinu Radivojević.

 

Na spisku njenih momaka našao se naš poznati reditelj Goran Bregović, mada njih dvoje nikada tu vezu nisu demantovali niti potvrdili, što i ne čudi jer svi dobro znaju da je Bregović godinama oženjen. Ove tvrdnje ostale su samo na nivou spekulacija.

 

Katarina Radivojević i Goran Bregović su se upoznali na jednom zajedničkom projektu. Goran je hteo da snimi film prema libretu svog mjuzikla “Karmen sa srećnim krajem”, a Katarina je trebala da tumači glavnu ulogu.

Probe su se, prema pisanju domaćih medija, odigravale u njegovim kućama na Jahorini i u Beogradu, pa se spekuliasalo da su se upravo tu javile neke varnice među njima. Ipak, Brega je tu ulogu je obećao i Severini s kojom je bio veoma blizak, ali na kraju od filma nije bilo ništa.

 

Ono što većina zna jeste i to da je Katarina skoro 10 godina bila u vezi sa čuvenim pevačem Oliverom Madnićem. Oni su čak i živeli su pod istim krovom a baš kada su svi očekivali da će stati na ludi kamen oni su odlčili da se raziđu. 

Spekulisalo se o tome da ju je muzičar zamolio jedne noći ujutru napusti njegov stan i odnese svoje stvari, jer se zaljubio u 22 godine mlađu Maju Kozlicu, sa kojom se kasnije i oženio. 

 

Ipak, nekoliko godina kasnije, 2009., Katarina je priznala da je zaljubljena i svog dečka, crnogorskog biznismena Vuka Miškovića je bila spremna da predstavi javnosti.

 

- Tačno je da je Vuko moj dečko, ali stav da u javnosti pričam samo o poslu ostaje nepromenjen - rekla je jednom prilikom.

 

Iako su delovali kao veoma skladan par pred kojim je lepa budućnost, odlučili su da se raziđu kad je Katarina otišla da živi u Zagreb, a on u Milano. 

 

Nakon toga, Katarina je, prema pisanju medija, bila u vezi sa istoričarom umetnosti i antikvarom Vidojem Ristovićem, koji je posle uplovio u brak sa Nikolinom Pišek, a kasnije i iznenada preminuo. Do raskida je došlo jer je Katarina otišla da živi u Ameriku. 

Na šarm lepe srspke glumice pao je, kako se pisalo, i tajkun Mihailo Hodorkovski koji je bio šef jedne naftne kompanije, ali je Katarina sve natpise demantovala i poručila da sa njim nikada nije imala ništa. 

 

Među njenim momcima našao se i Igor Kojić, ali je ta veza bila kratkog daha, a na njeno mesto ubrzo je došla pevačica Severina. Ipak, ni njen brak nije bio večan, već je posle nekoliko godina završen razvodom.

 

KATARINA JE BILA U VEZI SA SINOM NAŠEG PEVAČA, IGOROM KOJIĆEM
KATARINA JE BILA U VEZI SA SINOM NAŠEG PEVAČA, IGOROM KOJIĆEM foto: Damir Dervišagić

 

Muškarac koji je definitivno obeležio jedan deo života lepe Katarine bio je i 12 godina stariji holivudski glumac Beniso del Toro zbog kojeg je i otišla u Ameriku. Katarina je s njim želela da zasnuje porodicu, ali izgleda da im se u tom trenutku nisu poklopili planovi, pa je svako ipak otišao svojim putem. 

 

- U pitanju je velika ljubav s moje strane, ali ja u ljubavi uvek dajem sve od sebe. Ono o čemu maštam i danas je da imam normalnu, zdravu, zaokruženu porodicu. Ne želim odnos s kompromisima. Znala sam šta hoću u tom trenutku i htela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje - kazala je jednom prilikom o vezi sa Del Torom.

 

Bonus video:

Pevač otkrio u koju glumicu je bio zaljubljen

 

makonda-tracker