bila je veoma mlada

Ko je PRVA LJUBAV Nikoline Pišek? Volela ga je pre Vidoja, imaju punoletnu ćerku, a on i sina sa poznatom Hrvaticom

0

Bila je to velika ljubav, a mezimica Hana je produkt tih emocija 

NIKOLINA IMA ĆERKU IZ PRVOG BRAKA
NIKOLINA IMA ĆERKU IZ PRVOG BRAKAfoto: Instagram / nikolina_pisek

Jedna od najpopularnijih voditeljki na Balkanu, Nikolina Pišek, nedavno se našla u centru pažnje javnosti nakon što je njen suprug Vidoje Ristović iznenada preminuo.

 

Mediji su danima pisali i o njenom odnosu sa svekrom Mišom Grofom, ali kad su se slegle emocije Nikolina je nastavila dalje život sa svojom ćerkom i trudila se da što pre zaceli rane koje su ostale nakon ovog tragičnog događaja.

 

O njenoj i Vidojevoj ljubavi se često pisalo, ali retko ko zna da je ona i pre njega imala brak iz kojeg je dobila ćerku koja je sada već odrasla, veoma uspešna i srećna devojka. 

 

 

Naime, Nikolina Pišek je prvi put ludo bila zaljubljena kada je imala samo 21 godinu. U pitanju je bio poznati hrvatski novinar Marko Cigoje, sin operskog pevača Krunislava Cigoja. Oni su bili u braku nekoliko godina i Nikolina je o njemu imala samo reči hvale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Cigoj (@hanacigoj)

 

Budući da je bila veoma mlada, još je studirala arhitekturu, Marko je svim srcem finansijski i kao emotivni partner stao uz voditeljku i bio joj podrška dok nije završila fakultet. Ipak, nakon nekoliko godina Nikolina je procenila da je bolje da svako krene svojim putem i tako je završena njena ljubavna priča.

 

Nikolina i Marko su dobili ćerku Hanu, koja je diplomirala na medicinoskom fakultetu i veoma je uspešna i ispunjena kako na polju karijere tako i na polju ljubavi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Osim ćerke koju je dobio sa Nikolinom, Marko ima i naslednika Vita, kojeg je dobio iz deset godina duge romanse sa spisateljicom Josipom Pavić.

 

Iako je i on veoma poznat ne voli da se ističe u javnosti, ali poneka fotografija njegove mezimice Hane se može pronaći na društvenim mrežama. 

 

Bonus video:

Nikolina Pišek uživa na odmoru 

 

makonda-tracker