osvojio je lepim gestovima

Ljubavna priča Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića: Od filmske prosidbe i romantične svadbe u Monaku do tragičnog kraja

0

Vidoje i Nikolina su u braku bili desetak godina, sve do njegove tragične smrti.  

 


 

Vidoje Ristović i Nikolina Pišek iz srećnih dana
Vidoje Ristović i Nikolina Pišek iz srećnih danafoto: Dragan Kadić

Poslednjih dana Nikolina Pišek i otac Vidoja Ristovića, Vitor Ristović poznatiji kao Miša Grof, iznose obostrane teške reči na račun jedno drugog. 

 

Voditeljka Nikolina Pišek i istoričar umetnosti i kolekcionar umetničkih dela Vidoje su bili u braku od 2013. do 2022. godine, sve do smrti Ristovića 25. jula prošle godine.

 

Nikolina I Vidoje Ristović su tokom desetogodišnjeg dobili ćerku Unu Sofiju, a usled teških reči koje ovih dana kruže po medijima mnogi su zaboravili koliko lepu ljubavnu priču su oni imali. 

 

ROMANTIKOM OSVOJIO NJENO SRCE

 

Kako su pisali domaći mediji, Vidoje je Nikolinu prvo primetio na televiziji, pošto je lepa Hrvatica u tom periodu radila kao voditeljka na jednoj domaćoj televiziji.

 

Nikolina je tada zbog obaveza živela malo u Beogradu, malo u Zagrebu. Njih dvoje su se, nakon što su se upoznali, prvo družili.

Bili su mesecima samo prijatelji, međutim Vidoje je lepim gestovima malo po malo uspeo da osvoji srce lepe Hrvatice. 

Često joj je pripremao romantična iznenađenja i bio je veoma uporan, pisali su domaći mediji. On je zanosnoj voditeljki često slao cveće kao znak pažnje, kao i torte u sobu u hotelu u kojoj je odsedala kad je boravila u Beogradu.

 

FILMSKA PROSIDBA 

 

Ubrzo nakon što su počeli svoju romansu, Vidoje je i zaprosio Nikolinu. To je uradio potpuno romantično, na jedan filmski način. 

Dok su bili na večeri u jednom restoranu u prestonici Srbije, Ristović je pred Pišekovu stavio prsten od belog zlata, a onda joj je prišao i na uvo joj otpevao pesmu Sandija Cenova "Žena budi mi ti".

 

Nikolina je, naravno, pristala, a taj prsten je, kako su pisali domaći portali, bio vredan oko 15.000 evra
 

- Kad budeš spremna, stavi prsten na ruku - rekao joj je Vidoje tom prilikom.

 

SVADBA U MONTE KARLU I ZAJEDNIČKA TETOVAŽA

Svadbeno veselje održano je na jednoj ekskluzivnoj lokaciji, a u pitanju je, ni manje ni više, nego Monako. To se desilo 3. septembra 2013. godine, a po pianju medija Nikolina je tada nosila dijamantske minđuše Ristovićeve majke. 

Nešto kasnije,oboje su uradili identičnu tetovažu. Oni su oslikali na svojoj koži datum kada su se, a to je bio 27. avgust 2012. godine. 

 

 

makonda-tracker