iskreno

"Što se tiče trudnoće – SVE LAŽU!" Devojka Ognjena Amidžića priznala kako se oseća u poslednje vreme

0

Dok voditelji uživaju u iščekivanju prvog zajedničkog, a Ognjenovog drugog deteta, Mina Naumović nasmejala je pratioce priznanjem o drugom stanju

Ognjen AMidžić i Mina Naumović već neko vreme ne kriju svoju ljubav, a uskoro će dobiti dete
Ognjen AMidžić i Mina Naumović već neko vreme ne kriju svoju ljubav, a uskoro će dobiti detefoto: Instagram/printscreen/callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova koleginica iz emisije "AmiDži šou" Mina Naumović već neko vreme su u skladnoj vezi, a uskoro će dobiti drugo dete.


Kako je Amidžić, koji se prošle godine razveo od manekenke Danijele Dimitrovske, nedavno potvrdio, Mina i on postaće roditelji, a oboje su van sebe od sreće.


– Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumevanju – rekao je voditelj.

 

Par je poznat po tome što se ne eksponira u medijima svojim privatnim životom, a Mina je sada napravila izuzetak kako bi nasmejala svoje pratioce na Instagramu. Ona je podelila jednu svoju crno-belu fotografiju i napisala:


Što se tiče trudnoće, ništa nije kao na reklami, sve lažu.

 

Mina Naumović trenutno je u četvrtom mesecu trudnoće
Mina Naumović trenutno je u četvrtom mesecu trudnoćefoto: @callmenaumi/Instagram

Kako je napisala, ona se oseća tako da u šali kaže da će ubuduće objavljivati samo starije fotografije.


Jedno oko vam je na čelu, drugo na ramenu, sve vreme. Do porođaja samo stare slike – poručila je životna saputnica Ognjena Amidžića.


Voditelj je, inače, nedavno istakao i da je "malo sujeveran", zbog čega ne želi da priča previše o radosnim vestima u svom životu.


Mediji su nedavno pisali da par planira venčanje, a prema pisanju Kurira, svadba će se održati van Srbije, naravno pre porođaja.

 

Ognjen AMidžić i Mina Naumović uskoro će postati roditelji
Ognjen AMidžić i Mina Naumović uskoro će postati roditeljifoto: Mina Naumović Instagram, Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Ognjen Amidžić bio je u braku s manekenkom Danijelom Dimitrovskom od 2012. do 2022. godine, a nekadašnji par ima sina Matiju. Pre toga, bio je oženjen portparolkom jedne kompanije i nekadašnjom voditeljkom Milicom Marković.

 

BONUS VIDEO

Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu

 

makonda-tracker