bajkovito

Pratili su srce i odvelo ih je u... Ognjen Amidžić i Mina otišli na prvi zajednički odmor na EGZOTIČNU DESTINACIJU

0

Poznati voditelj i njegova nova izabranica su pokazali divan pogled na more iz njihove sobe. 

Ognjen Amidžić i Mina Naumović su relativno skoro otkrili da su u vezi
Ognjen Amidžić i Mina Naumović su relativno skoro otkrili da su u vezi foto: Mina Naumović Instagram, Antonio Ahel/ATAImages

Popularni voditelj Ognjen Amidžić i njegova nova devojka, novinarka Mina Naumović, nedavno su otkrili javnosti da su ljubavi.

 

Ognjen se relativno skoro razveo od svoje dugogodišnje supruge Danijele Dimitrovske nakon čega je uplovio u romansu sa lepom Minom, koja radi u njegovoj emisiji Amidži šou. 

 

Ognjen i Mina su iskoristili nekoliko slobodnih dana da odu na prvo zajedničko putovanje na odmor. Izabrali su jednu veoma ezgotičnu destinaciju, a o svom putom su javnost obavestili na simpatičan način. 

 

Prvo je Mina na svom Instagramu okačila dva storija. U prvom su na fotografiji sa aerodroma Nikola Tesla - pasoš, avionska karta i crne naočare za sunce, što je ukazivalo da putuje na neku destinaciju sa dosta sunca. 

 

Prvi stori Mina je objavila sa aerodroma
Prvi stori Mina je objavila sa aerodromafoto: Mina Naumović Instagram

- Pratila sam srce i odvelo me je na aerodrom - napisala je kratko Mina uz prvi stori.

 

Prva fotografija iz Lisabona
Prva fotografija iz Lisabona foto: Mina Naumović Instagram

Nakon toga je podelila fotografiju jednog otmenog lustera i napisala da je u Lisabonu. Verovatno je u pitanju slika iz njihove sobe u Lisabonu, po čemu se može zaključiti da su vrlo verovatno odseli u nekom luksuznijem hotelu. 

 

Iako nisu, za sada, objavili nijednu zajedničku fotografiju ili snimak iz Lisabona, po Ognjenovom storiju, koju je usledio nekoliko sati kasnije, da se zaključiti da su zajedno. 

 

Bajkovit pogled iz Ognjenove i Minine sobe u Portugalu
Bajkovit pogled iz Ognjenove i Minine sobe u Portugalu foto: Ognjen Amidžić Instagram

Ognjen je uslikao pogled iz njihove sobe koji prikazuje bujnio zelenilo, jednu palmu i more koje se prostire iza hotela. 

 

Šta da im kažemo, sem da uživaju u ljubavi i odmoru. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker