ljubavna priča

Predviđali su joj blistavu karijeru: Znate li kojim poslom se bavila supruga Nebojše Dugalića pre nego što se udala?

1

Njihova zajednička priča krenula je pre više od 20 godina i znali su da je za ceo život 

SUPRUGA NEBOJŠE DUGALIĆA JE BIVŠA GLUMICA
SUPRUGA NEBOJŠE DUGALIĆA JE BIVŠA GLUMICA foto: Marina Lopičić

U glumačkom svetu malo je onih glumaca koji su zbog izazova koje ovo zanimanje nosi uspeli da sačuvaju brak i porodicu. U tome su upeli Nebojša Dugalić i njegova supruga Dragana, koja se zarad njegove karijere odrekla svoje iako su joj mnogi predviđali veliki uspeh.

 

Dragana Dugalić je odlučila da se povuče sa glumačke scene i posveti roditeljstvu, bude pre svega supruga i majka. Čini se da zbog toga nikada nije zažalila, budući da je sa Nebojšom dobila čak 5 dece.

 

Ova, mnogima najlepša, životna uloga učinila ju je srećnom i ispunjenom, a suprugu je uvek davala vetar u leđa da ide napred, osvaja srca publike i izgradi blistavu karijeru na kojoj mu pozavide mnoge kolege.

 

 

Glumac je supruzi zahvalan zbog toga i svestan je da bez nje ništa ne bi bilo isto. Porodica je za njega ipak najvažnija na svetu, a budući da je otac čak petoro dece, vrlo mu je jasno da deca moraju da imaju jaku porodicu, koja je stub svakog društva.

 

Nebojšu i Draganu je spojila ljubav prema glumi, budući da je i ona bila glumica. On se nije libio da i o tome povremeno priča u javnosti. 

 

- Moja supruga je koleginica, ali ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može bolje da se uradi. Dopada joj se uglavnom što sam radio u poslednje vreme. Bitno je da budemo raznovrsni u svojim ulogama, kako ne bismo dosadili sami sebi - rekao je svojevremeno za medije.

 

 

Oni su pred matičara stali  2000. godine, nakon čega su dobili petoro dece. Ono što je veoma zanimljivo jeste da su svojim potomcima davali stara srpska imena. Prvi sin je Bogdan, a zatim slede Jana, Vidan, Kalina i Ilina Dugalić.

 

Iako bračni par Dugalić nemamo često priliku da vidimo zajedno u javnosti kada se to desi svima postane jasno da su savršen par i da je njihov odnos takav da gotovo znaju kako ono drugo diše

 

Dovoljni su pogled, čak nije potrebno ni da govore kako bi jedno drugom rekli ono što žele. 

 

Bonus video:

Koji naš glumac ima anđeoski glas?

 

makonda-tracker