On je jedno od petoro dece Nebojše Dugalića: Sin poznatog glumca niže uspehe i veoma je privlačan

0

Srpsku javnost je oduševio kada je osvojio prestižnu nagradu u Helsinkiju

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumac Nebojša Dugalić i njegova supruga Dragana uživaju u bračnom životu već dugi niz godina. Za dve decenije koliko su u braku dobili su petoro dece: Janu, Vidana, Bogdana, Kalinu i Ilinu.

 

Kao i svi roditelji i Nebojša se uspehu svoje dece raduje više nego svom sopstvenom. Nakon teškog perioda tokom kojeg se glumac borio sa kreditom koji je uzeo od banke, usledila je radost u domu Dugalića.

 

Nebojša je tom prilikom predstavio uspeh svog sina Bogdana i lepe vesti objavio na društvenim mrežama. Naime, Bogdan je pasionirani ljubitelj muzike od malena. On je pijanista, a njegov talenat nije ostao neprimećen ni van granica naše zemlje.

 

 

Vredan dugogodišnji trud isplatio se kada je osvojio drugo mesto na prestižnom pijanističkom međunarodnom takmičenju pijanista "Maj Lind" u Helsinkiju.

 

Mladom pijanisti pripala je nagrada od 25.000 evra, a Dugalić je dobio i specijalnu nagradu za kamernu muziku u iznosu od 8.000 evra.

 

- Ono što se dogodilo u protekle dve nedelje je pravo čudo! Čast je dobiti dve nagrade na takmičenju ‘Maj Lind’. Biti u mogućnosti da sviram u svim krugovima izvodeći kamernu muziku, uz neverovatan orkestar, i koncert u Helsinškom muzičkom centru s finskim radijom i izvanrednom dirigentkinjom Anom Marijom Helsing ono je što zaista nazivam blagoslovom - napisao je Bogdan Dugalić na svom Instagram profilu.

 

 

Radost nije skrivao ni otac mladog pijaniste.

 

- Samo da podelimo radost! Dve nagrade na međunarodnom takmičenju ‘Maj Lind’ u Helsinkiju, Finska. Nagrada za najbolje izvođenje kamernog dela i drugo mesto u finalu - napisao je glumac.

 

Da podsetimo, Nebojša i njegova supruga Dragana su se venčali pre više od 20 godina i u braku su dobili dobili petoro dece. Dragana je, zbog obaveza oko velike porodice, zapostavila glumačku karijeru, a Nebojša je jednom prilikom rekao da mu je ona najveća podrška.

 

 

- Moja supruga je koleginica, ali ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može bolje da se uradi. Dopada joj se uglavnom to što sam radio u poslednje vreme. Bitno je da budemo raznovrsni u svojim ulogama, kako ne bismo dosadili sami sebi“, rekao je on jednom prilikom za medije - preneo je „Telegraf“.

 

Bonus video:

 

Kakav je odnos glumaca kad se kamere ugase? 

 

makonda-tracker