šuška se

16 godina mlađi, zgodan i uspešan: Naomi Kembel ne odvaja se od ovog poznatog frajera i kažu – nikad nije bila srećnija

0

Prijatelji slavne manekenke ističu da ona uživa u društvu poznatog multimilionera i da između njih "postoji iskra"

Naomi Kembel u poslednje vreme je često u istom društvu...
Naomi Kembel u poslednje vreme je često u istom društvu...foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Naomi Kembel (53) proteklih godina je daleko misterioznija po pitanju svog privatnog života nego što je ranije bio slučaj.


Ona je u tajnosti dobila dvoje dece – ćerku i sina, a nije otkrivala ni svoje partnere u poslednje vreme. Međutim, sada je navodno u novoj vezi i sa svojim dečkom se pojavljuje u javnosti.


Manekenka je više puta viđena filmskim producentom Mohamedom al Turkijem (37), poznatim saudijskim multimilionerom.

Poslednji put su oni na istom mestu bili na dodeli BAFTA nagrada u Londonu, ranije ovog meseca, a pozirali su zajedno na crvenom tepihu i potom proveli zajedno ostatak večeri, piše The Sun.

 

Naomi Kembel i Mohamed al Turki na dodeli BAFTA nagrada u Londonu
Naomi Kembel i Mohamed al Turki na dodeli BAFTA nagrada u Londonufoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Naomi i Al Turki su navodno prijatelji već godinama, a Mohamed je još 2021. na Instagramu podelio fotografiju sa supermodelom.

 

Potom su se zajedno pojavili u više prilika: na Nedelji mode u Parizu 2022. i 2023, na brojnim ekskluzivnim žurkama, na Kanskom festivalu prošle godine... a producent je sve vreme sedeo pored Naomi na njenoj prošlogodišnjoj proslavi rođendana u Francuskoj.


Naomi je veoma izbirljiva po piutanju toga s kim će provesti vreme, a s Mohamedom se zbližila – rekao je neimenovani izvor za The Sun.

 

Naomi Kembel i Mohamed al Turki na dodeli BAFTA nagrada u Londonu
Naomi Kembel i Mohamed al Turki na dodeli BAFTA nagrada u Londonufoto: EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Spojila ih je ljubav prema modi i umetnosti, a imaju i mnogo zajedničkih prijatelja. Naomi je bila s njim u Dubaiju i deluje srećnije nego ikad – dodao je on.

 

Provode mnogo vremena zajedno i čini se da između njih postoji iskra, čak i ako je u ovom trenutku to samo prijateljstvo.

 


Naomi Kembel je ranije bila u vezama s reperima Skeptom i Didijem, bivšim članom grupe One Direction Lijamom Pejnom, navodno i s glumcem Robertom de Nirom, zatim sa Džerardom Batlerom, Terensom Hauardom, s bokserom Majkom Tajsonom, kao i s ruskim milijarderom Vladislavom Doronjinim.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Srpski telohranitelj sprečio Naomi da prebije ženu

 

makonda-tracker