uživa u ljubavi

Oca joj svi dobro znate, a muž je 23 godine stariji od nje: Znate li koji POZNATI REDITELJ je suprug Jane Milosavljević?

0

Još kao dete privukla je pažnju svojom lepotom, a domaća publika ju je upamtila ulogom u filmu "Zona Zamfirova"

JANA MILOSAVLJEVIĆ LJUBI 23 GODINE STARIJEG KOLEGU
JANA MILOSAVLJEVIĆ LJUBI 23 GODINE STARIJEG KOLEGU foto: A.H./ATAImages

Glumica Jana Milosavljević od malih nogu je pokazala interesovanje za glumu, a prvi put smo imali prilike da je na malim ekranima vidimo kao malu Zone Zamfirsko.

 

Tada se našla u centru pažnje medija i otkriveno je da potiče iz umetničke porodice i da je njen otac proslavljeni pevač benda “Galija” Nenad Milosavljević.

 

Kako su godine odmicale Jana je bila sve sigurnija da je njen životni poziv baš gluma, a i danas imamo prilike da je gledamo u pozorišnim ostvarenjima.

 

 

Osim zbog uloga, Jana je javnosti interesantna i zbog svog privatnog života. Naime, ona je još kao mlada baš preko posla upoznala 23 godine starijeg kolegu, glumca, reditelja i scenaristu Filipa Gajića.

 

Glumica je jednom prilikom u intervjuu ispričala da njihovo dete prvih mesec dana nije imalo ime.

 

 

- Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće - ispričala je Jana svojevremeno za magazin “Gloria”.

 

Jani je ovo prvo dete, a Filip iz prethodna dva braka ima još troje naslednika.

 

Bonus video:

Glumica otkrila svoj najveći porok

 

makonda-tracker