prelepa je

Udala se za 23 godine starijeg reditelja, znamo je iz "Zone Zamfirove": Znate li kako danas izgleda ćerka Neše "Galije"?

2

Naš poznati pevač Nenad Milosavljević puni 69. godina, a njegova ćerka je prava lepotica 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Ćerka našeg poznatog pevača Nenada Milosavljevića, poznatijeg kao Neša "Galija", Jana Milosavljević još kao dete u sebi je nosila dozu lepote koju su mnogi primetili. 

 

Ona je kao mala devojčica prvi put stala pred filmske kamere u filmu "Zona Zamfirova", kada je svojim talentom očarala sve. Od tada je prošlo mnogo godina, a Janu smo imali prilike da gledamo i u filmu "Afterparti".

 

I tada je pobrala simpatije publike, a o tome koliko se promenila i u kakvu lepoticu je izrasla govore i fotografije sa Instagrama. 

 

 

Jana će ove godine napuniti 33 godine. Ona je tokom rada na jednom od filmskih projekata upoznala muškarca kojeg je ludo zavolela i s kojim se ostvarila i u lozi roditelja.

 

U pitanju je reditelj Filip Gajić, koji je od nje stariji 23 godine. Uprkos predrasudama, ovaj par je više puta govorio o tome da im razlika u godinama ne predstavlja nikakvu prepreku.

 

Oni su 2017. godine postali roditelji dečaka, kojem su dali ime Joakim. 

 

Kako je glumica svojevremeno ispričala, njihov sin mesec dana je bio bez imena.

 

 

- Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće - ispričala je Jana za magazin “Glorija”.

 

I dok je Jani ovo prvo dete, njen izabranik iz prethodna dva braka ima još troje naslednika. Pre nego što je uplovio u vezu sa Janom Filip je bio oženjen glumicom Lucijom Šerbedžijom, ćerkom legendarnog glumca Radeta Šerbedžije.

 

 

Lucija i Filip venčali su se 2006. godine u jednom maslinjaku u Istri, a naredne godine dobili su sina Sergeja. Tri godine kasnije rodila im se i ćerka Anastazija.

 

Janu Milosavljević gledali smo i u ostvarenjima kao što su "Ranjeni orao", "Vojna akademija 5", "Žigosani u reketu", "Državni službenik", "Afterparti", "Motel Nana", "Zlatni dani".

 

 

makonda-tracker