iznenadila ga je

Bio je ZATEČEN kad je shvatio šta planira s njima: Ben Aflek je godinama pisao PISMA Džej Lo, ali ovo nije očekivao

0

Ono što je Ben Aflek nazvao "najvećom ljubavnom pričom koja nikad nije ispričana" njegova supruga će do detalja podeliti sa celim svetom

Ben Aflek i Dženifer Lopez ovog jula slave dve godine braka
Ben Aflek i Dženifer Lopez ovog jula slave dve godine brakafoto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek imaju jednu od najlepših ljubavnih priča u Holivudu i par trenutno uživa u svom srećnom kraju.


Nakon što su bili u vezi od 2002. do 2004, postali najveća svetska senzacija među poznatima i dobili zajednički nadimak Benifer, verili se, par je raskinuo, a potom su se pomirili posle 17 godina.


Konačno su se venčali u julu 2022. godine i sada uživaju u skladnom zajedničkom životu, a pevačica je za Variety otkrila da će detalje o njihovoj ljubavi izneti u dokumentarcu “This Is Me … Now: A Love Story".

Džej Lo, takođe, treba 16. februara da objavi i muzički album nazvan "This Is Me... Now", a on je inspirisan ljubavnim pismima koje joj je Ben Aflek slao u prošlosti. Kako piše Variety, pevačica i glumica je pozvala muzičare u svoj dom i dala im Aflekova pisma, koja je on nazvao "Najveća ljubavna priča koja nije ispričana".

 

Ben Aflek i Dženifer Lopez na crvenom tepihu
Ben Aflek i Dženifer Lopez na crvenom tepihufoto: Seth Browarnik/startraksphoto.co / INSTAR Images / Profimedia

Međutim, ono što oskarovac nije očekivao jeste da će bilo ko sem Dženifer videti njegove emocije na papiru. Zato je bio iznenađen i zatečen kada je shvatio da će Lopezova iskoristiti njegova pisma.


Pronašao sam lepotu, nešto poetično i ironično u činjenici da je to najveća ljubavna priča koja nije ispričana – rekao je Aflek ispred kamere, prenosi Page Six. – Ako snimite album o tome, deluje kao da ste je ispričali.


Dženifer je ranije nagoveštavala da takva pisma postoje, a u najavi svog dokumentarca možemo da je vidimo s pismom koje joj je Ben napisao 24. decembra 2002.

Život je težak, ali ti si slatka – piše u njemu. – Hvala ti na poklonu. Nadam se da ti se dopalo cveće. Rekla si mi da ga nikad nije dosta. Verujem ti. B.

Džej Lo je ranije najavila da će projekat koji sada treba da ugleda svetlo dana biti "najiskrenija stvar koju je uradila".

1 / 5 Foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Ljudi misle da znaju šta mi se dešavalo, ali zaista nemaju predstavu, mnogo puta su pogrešili – rekla je za Vogue 2022. – Postoji deo mene koji sam skrivala od svih.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Srbin koji je oduševio Džej Lo

 

makonda-tracker