može li lepše?

Njemu je 55 godina, a njoj — 24: Bivši muž Dženifer Lopez dobio je SEDMO DETE, a ljubi lepoticu bez premca

0

Godine su samo broj za mnoge poznate muškarce, a među njima je definitivno i Mark Entoni, koji je u šestoj deceniji po sedmi put postao tata!

mark entoni i dženifer lopez u danima ljubavi
mark entoni i dženifer lopez u danima ljubavifoto: EPA / PAUL BUCK

Možda bi vam se učinilo da bi se nekom muškarcu koji se razveo od Dženifer Lopez neće ponovo toliko posrećiti, ali Mark Entoni bi vas u tome definitivno demantovao! Ne samo da je procvetao nakon što se razveo od latino dive (koja je takođe procvetala vrativši se staroj ljubavi, a novom mužu Benu Afleku), Entoni je odlučio i da se ponovo ostvari u ulozi oca, a ta želja mu se ostvarila pre nekoliko dana.

 

Mark Entoni je 2022. godine mnoge iznenadio kada se pročulo da ljubi lepoticu koja je od njega mlađa čak 31 godinu! U pitanju je bila, ni manje, ni više nego — bivša mis Paragvaja! Mlada Nadija Fereira bila je njegov izbor, a prvi put su viđeni zajedno u Meksiko Sitiju. Nakon što su u martu javno ozvaničili svoju vezu, već u maju iste godine potvrdili su da su se verili.

 

1 / 6 Foto: ATEF SAFADI / EPA

 

Njima apsolutno nije smetalo što se veza odvija brzo, već su svoju ljubav prigrlili, a usledio im je najlepši poklon: Nadijina trudnoća!

 

 

Njih dvoje su jedan od svojih retkih javnih istupa iskoristili za objavu ljubavi na sva zvona, i to na dodeli latino Gremija, a tada je, dobivši nagradu za najbolji salsa album, Mark sa bine svojoj dragoj poručio: "Da počnemo, Nadija, hvala ti što si sa mnom, daješ mi sve najbolje i činiš me najsrećnijim čovekom!"

 

Rođenje deteta ga je, verovatno, učinilo još srećnijim. Naime, u nedelju, 18. juna, par je objavio da su postali roditelji, a u pitanju je Nadijino prvo i Markovo sedmo dete.

 

Božji tajming je uvek savršen — par je napisao na Instagramu, uz sliku novorođenčeta koje je Mark ljuljao, a poželeli su publici i srećan Dan očeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony)

 

Beba Fereire i Entonija ima stariju braću i sestre, Ariju (29) Čejsa (28), koje je pevač dobio sa Debi RosadoKristijana (23) Rajana (19), koje je dobio sa Dajanarom Tores, kao i blizance Maksa i Eme (15), iz braka sa Dženifer Lopez.

 

Mark i Nadija venčali su se na intimnom, ali glamuroznom venčanju, kome su prisustvovali brojni poznati, od Dejvida Bekama do Salme Hajek, a nakon toga su objavili da čekaju prinovu! Dženifer Lopez nije prisustvovala, ali je zato Mark bio njen gost na venčanju s Benom Aflekom.

 

 

makonda-tracker