ipak kraj

Starija je 16 godina, hvalili se šta rade u krevetu, a njegov otac nije krio BES: Raskinuo najkontroverzniji poznati par

0

Lepotica i sin superzvezde koji su se glasno hvalili time koliko puta dnevno imaju odnose i iritirali njegovog oca stavili su tačku na svoju vezu

Larsa Pipen i Markus Džordan bili su zajedno godinu dana
Larsa Pipen i Markus Džordan bili su zajedno godinu danafoto: Aissaoui Nacer / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kako javljaju američki mediji, sin Majkla Džordana Markus Džordan (33) raskinuo je s Larsom Pipen (49) posle više od godinu dana veze.


Odlučili su da uzmu malo vremena odvojeno da razmisle o svojoj vezi – rekao je za People izvor blizak paru. – Ovo nema nikakve veze s porodicom, već s njihovim ličnim razvojem.


Glasine o raskidu Larse i Markusa pojavile su se još pre nekoliko dana, nakon što je rijaliti zvezda prestala da prati svog dečka na Instagramu i obrisala sve njihove zajedničke fotografije.

 

Larsa Pipen i Markus Džordan bili su zajedno godinu dana
Larsa Pipen i Markus Džordan bili su zajedno godinu danafoto: Aissaoui Nacer / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Takođe je na istoj mreži pitala svoje pratioce treba li i dalje pratiti bivše momke.

 

Zašto je veza Markusa Džordana i Larse Pipen bila problematična?


Vest o raskidu odjeknula je u američkim medijima jer je njihova veza od početka bila vrlo kontroverzna i napravila mnogo problema u odnosima sa Džordanovom porodicom.

Par se upoznao preko zajedničkog prijatelja na žurki u Los Anđelesu 2019. godine, a u to vreme su navodno izgradili prijateljski odnos, što je Larsa Pipen ispričala ranije za People.


Međutim, do 2022. javile su se emocije i pojavile su se glasine da su oni u vezi, što je naišlo na mnogo negativnih reakcija jer je Larsa ranije bila u braku s legendarnim košarkašem Skotijem Pipenom i starija je od Markusa 16 godina.

 

Larsa Pipen i Markus Džordan
Larsa Pipen i Markus Džordan foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Par je privlačio pažnju na svakom koraku, a oni su i te kako davali materijala, pa se Larsa hvalila njihovim bogatim seksualnim životom.


Uvek sam imala intimne odnose bar četiri puta dnevno, čak i dok sam bila udata za Skotija. Taj broj je sada veći. Sad imam seks makar pet puta dnevno, i to sa čovekom svog života – rekla je jednom prilikom Larsa.


Markus je to potvrdio i naglasio da mora da bude u formi, kao i da "oboje vole da bude žestoko i otpozadi".


Njihova veza posebno je teško pala Markusovom ocu, čuvenom NBA superstaru Majklu Džordanu, koji je godinama bio prijatelj sa Skotijem Pipenom, a oni su bili jedan od najdominantnijih tandema u istoriji košarke.

 

Majkl Džordan i Skoti Pipen u dresu Čikago bulsa
Majkl Džordan i Skoti Pipen u dresu Čikago bulsafoto: TNS/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Oni su van terena često imali komplikovan odnos, ali su se poznavali i godinama provodili mnogo vremena zajedno, pa je ljubav Džordanovog sina sa Skotijevom bivšom sve zakomplikovala.


Kada su ga paparaci jednom prilikom pitali odobrava li novu ljubav svog sina, Džordan, koji inače nikada ne priča o privatnosti, jasno je rekao:


Ne!


Pipen s Larsom ima četvoro dece: Skotija Mlađeg, Prestona, Džastina i Sofiju, a u braku su bili od 1997. do 2016. godine.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poklon za raskid

 

makonda-tracker