nestvarno

Tajno su se venčali 2002. godine, pa dobili dvoje dece: Nesvakidašnja ljubavna priča Nikole Đurička i njegove Ljilje

0

Supruga našeg poznatog glumca danas proslavlja rođendan, a on joj je čestitao na najlepši mogući način 

LJUBAVNA PRIČA NIKOLE ĐURIČKA
LJUBAVNA PRIČA NIKOLE ĐURIČKA foto: Zorana Jevtić

Kada se spoje dve duše u jedno srce nastaje ljubav koja nema granice. Jednu takvu doživeo je naš proslavljeni glumac Nikola Đuričko. Svoju srodnu dušu poznao je davno, pre više od 20 godina nakon čega su otpočeli zajednički život.

 

Ljubavna priča Nikole Đurička i njegove, kako je on zove, Ljilje počela je davno. Upoznali su se na snimanju filma "Pljačka trećeg rajha", a venčali 2002. godine i od tada njihova ljubavna priča ne prestaje.

 

Iako Nikola nije od onih glumaca koji vole da pune stranice žute štampe natpisima o svom privatnom životu, svoju ljubav prema supruzi se ne trudi da sakrije.

 

Tako je bilo i danas, kada je glumac imao poseban razlog za radost. Naime, njegovoj supruzi je danas bio rođendan, a on je na Instagramu objavio njihovu zajendičku fotografiju uz preslatke reči:

 

- Srećan rođendan mojoj devojci.

 

Nikola i Ljiljana već godinama žive u Los Anđelesu, a glumac nije krio da mu supruga u životu mnogo znači. Tako je jednom ispričao kako su se i zašto njih dvoje venčali.

 

 

- Venčali smo se jer nam je bilo lepše kad smo zajedno. Bude svađa i nervoze, ali nam je i dalje lepše kad smo zajedno - rekao je Nikola svojevremeno.

 

Iz njihove ljubavi rodili su se Nađa i Đorđe.

 

Nikola je jednom prilikom za Gloriju njegova supruga "vodi glavnu reč u kući".

 

- Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice: odvozim, dovozim, šetam psa. Dobijam komande i radim. Trudim se i da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva - rekao je glumac.

 

 

Kada je razmišljao o promeni mesta boravka i da se oproba u Americi, najveća podrška mu je kao i uvek bila supruga Ljiljana, za koju je više puta isticao da mu je uvek bila "vetar u leđa".

 

Mnogo puta sam rekao, bez moje Ljilje ništa se ne bi desilo. Ja sam stidljiv i veoma lenj, ali imam puno ideja. Ona je negde pročitala, ili izmislila, da je svaka neostvarena ideja zapravo halucinacija i džaba vam najbolja ideja ako je ne ostvarite ili bar pokušate da je ostvarite. Igre, knjiga i stend-ap koji sam osmislio dugo su bile stvari koje su stajale na policama, projekti koji su čekali da se nekad nešto dogodi. Bez njene inicijative sigurno bi još bili na policama - ispričao je jednom prilikom Nikola Đuričko.

 

Bonus video:

Nikola Đuričko crta grafit 

 

makonda-tracker