(foto)

Zbog jednog detalja je ponovo u centru pažnje: Pevač uhvaćen tokom poljupca s dečkom u jeku glasina da su raskinuli

0

Strani mediji javili su nedavno da je pevač početkom godine raskinuo s dečkom posle godinu dana veze, a njih dvojica su sada viđena u Njujorku u neočekivanoj situaciji

Sem Smit i dalje je u skladnoj vezi s dizajnerom
Sem Smit i dalje je u skladnoj vezi s dizajneromfoto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Britanska pop zvezda Sem Smit uvek je u centru pažnje stranih medija, kako zbog svojih pesama, tako i zbog stila i privatnog života, koji se trudi da ne eksponira previše, ali ne može sve da sakrije.


Tako je pre nekoliko dana pevač uhvaćen tokom nežnog poljupca s Kristijanom Kovanom, u trenutku dok su se razilazili. Oni su se grlili, ljubili i ćaskali, a Sem je ponovo privukao pažnju svojim načinom odevanja.

 

Nosio je, naime, smeđi sako i šarenu midi-suknju, kao i braon torbicu i patike, a suknje su već neko vreme jedno od glavnih obeležja njegovog stila.

 

Sem Smit i Kristijan Kovan u Njujorku
Sem Smit i Kristijan Kovan u Njujorkufoto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Već neko vreme, britanskom štampom kruže tračevi da su se Sem Smit i Kristijan rastali, o čemu se nisu oglašavali, a najnovije fotografije pokazuju da je među njima najverovatnije sve u redu.

Kristijan Kovan je poznati modni dizajner, s kojim je Smit sarađivao na snimanju kontroverznog spota za pesmu "I’m Not Here to Make Friends", koju je objavio 2023. godine.

Nije poznato kada je tačno počela njihova veza, ali se zna da su u decembru 2022. godine Smit i Kovan bili među zvanicama u Beloj kući, na prijemu organizovanom povodom potpisivanja dokumenta kojim su američke savezne države pozvane da poštuju istopolne brakove uz negovanje ravnoteže s interesima verskih grupa.


Uskoro su Sem Smit i Kristijan Kovan viđani zajedno u brojnim prilikama.

 

Sem Smit ostavio je iza sebe težak period

 

Popularni pevač i osvajač više Gremija konačno deluje zadovoljno i ispunjeno, nakon što se godinama borio protiv depresije i telesne dismorfije, dok je još kao dete išao na liposukciju. Proteklih godina, on je često bio tema u medijima jer je počeo da se ponaša slobodnije i izražava se vrlo otvoreno, kako kroz stil, tako i direktno ističući svoje životne izbore. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAM SMITH (@samsmith)

 

Smit se 2015. deklarisao kao gej, a dve godine kasnije izjavio je da je nebinarna osoba.

 

Ja sam i žena koliko sam muškarac – rekao je Sem.

 

Tada se prisetio perioda iz svoje mladosti kada "nije posedovao nijedan muški odevni predmet i išao u školu potpuno našminkan". Svojevremeno je saopštio da će ubuduće koristiti zamenicu "oni", a tada je priznao i da je celog života "vodio borbu sa svojim rodom" i da je odlučio da "prihvati sebe takvim kakav jeste, spolja i iznutra".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAM SMITH (@samsmith)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Devojka traži muža na ulici

 

makonda-tracker