stare ljubavi

Mnogima su bili omiljeni poznati par: Malo ko se seća da je Milica Todorović ludo volela našeg pevača

0

Milica i njen bivši momak su ostali u sjajnim odnosima i danas. 

Naš pevač je po pisanju medija bio prva ljubav Milice Todorović
Naš pevač je po pisanju medija bio prva ljubav Milice Todorovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Milica Todorović je nedavno otkrila da je srećno zaljubljena. Lepa pevačica se pojavila na jednom događaju sa svojim novim partnerom i novinarima je iskreno potvrdila da je opet u vezi. 

 

Njen novi izabranik je takođe lice dobro poznato javnosti, pošto je u pitanju naš nekadašnji maneken. 

 

A ljubavni život Milice je oduvek zanimao predstavnike sedme sile i publiku.

 

Po pisanju medija poslednja veza za koju se saznalo - je bila sa glumcem Petrom Strugarom, a Todorovićeva je volela i Radeta Kovačevića, brata pevača Saše Kovačevića, koreografa Miloša Paunovića, kao i jednog svog kolegu.

 

Milica Todorović je bila u vezi i sa bratom pevača Saše Matića
Milica Todorović je bila u vezi i sa bratom pevača Saše Matića foto: Privatna Arhiva

Ta veza sa kolegom je bila na samom početku njene karijere, pa su zbog toga neki i zaboravili na nju. 

 

To je, kako je u domaćim medijima nazivaju, bila prva Miličina ljubav.  Todorovićeva se tada zaljubila u pevača Nenada Jovanovića i bila je u ozbiljnoj vezi sa njim. 

 

Njih dvoje se se zajedno takmičili u Zvezdama Granda i mnogima su bili omiljeni par, a njihova romansa je potrajala oko četiri godine. 

No, iako su mislli da će ostariti zajedno, oni su ipak u jednom trenutku raskinuli. Nisu tada pričali o razlozima raskida, ali kasnije su više puta potvrdili da su i danas u odličnim odnosima. 

 

- Nenad se oženio, mi smo bili mladi tada i drago mi je što smo ostali u dobrim odnosima. Živela sam kod njih, njegova mama me je čuvala kao svoje dete. Nešina sestra mi je jedna od najboljih drugarica - rekla je svojevremeno Milica.

 

- Milica i ja smo ostali u sjajnim odnosima. Nikada nije bilo zle krvi izmedju nas. Rastali smo se kao prijatelji. Kroz takmičenje smo mnogo toga prošli zajedno, pa smo i danas jedno drugom podrška ukoliko zatreba. Milica je divan prijatelj i kolega - prenosi Espreso izjavu Nenada Jovanovića.

Milica i Nenad se upoznali i zaljubili za vreme druge sezone Zvezda Granda. Tada je Milica pobedila, dok je Nenad osvojio treće mesto.

 

Nakon toga, Nenad se povukao sa estrade i posvetio porodičnom životu. No, nedavno je rešio da se vrati na scenu. 

 

- Nakon prekinutog ugovora s Grand produkcijom krenuo sam intenzivno da radim s koleginicom Danijelom Vranić. U tom periodu, usled velikog obima posla, nisam uspeo da se posvetim radu na novim pesmama. Nakon toga je usledio mirniji porodičan život, kao i korona, koja je sve usporila. Sada sam spreman da se posvetim novim pesmama, publici i da dam svoj maksimum - kaže pevač, a piše 24 sedam.

 

Bonus video: 

 

Glossy redakcija - Espreso - 24sedam
 

 

 

 

makonda-tracker