prezgodan

4 godine je LJUBIO POZNATU PEVAČICU, i njemu je muzika u krvi: Kako izgleda i čime se bavi ROĐENI BRAT Saše Kovačevića?

0

U porodici Kovačević osim Saše postoji još jedan muškarac koji je zavodnik za kojim žene uzdišu 

SAŠA KOVAČEVIĆ IMA ROĐENOG BRATA KOJI JE LEP KAO APOLON
SAŠA KOVAČEVIĆ IMA ROĐENOG BRATA KOJI JE LEP KAO APOLON foto: Damir Dervišagić

Pevač Saša Kovačević godinama nosi titulu jednog od najvećih zavodnika u Srbiji. Mnoge poznate lepotice padale su na njegov šarm i lepotu, ali jedna je ipak uspela da ukrade njegovo srce. 

 

Naime, Saša je godinama u sklanoj vezi sa Zoranom Tasovac. Njihova zajednička pojavljivanja u javnosti su retka, a kad nam daju priliku da ih vidimo, mnogi su saglasni da su savršen par. 

 

Ipak, u porodici Saše Kovačevića postoji još jedan zavodnik, a to je Sašin rođeni brat Rade, koji svojim šarmom i izgledom mami pažnju i uzdahe brojnih lepotica. 

 

 

Iako je i on poznat javnosti, retko imamo priliku da ga vidimo ispred kamere. On se takođe, kao i brat, bavi muzikom, ali ne kao pevač, već kao kompozitor. Za njega mnogi kažu da je jedan od najboljih u Srbiji, a neretko dva brata sarađuju na polju muzike i stvaraju hitove koji ostaju na samom vrhu muzičkih top listi godinama.

 

Osim zbog poznatog brata u medijima se o Radetu pisali i pre nekoliko godina kada je bio u vezi sa našom poznatom pevačicom Milicom Todorović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rade Kovacevic (@rade_k)

 

I to nije bila veza od nekoliko meseci, već ozbiljna priča koja je mogla da preraste u nešto veće, da par nije odlučio da posle 4 godine ljubavi stavi tačku na tu ljubavnu priču.

 

Uprkos tome što više nisu par ostali su u dobrim odnosima, a Milica za bivšeg dečka ima samo reči hvale. 

 

Bonus video:

Kompozitor najvećih hitova o Mariji Šerifović

 

 

 

makonda-tracker