ponovo zaljubljena

Zgodan, markantan, druži se sa Noletom: Ko je Lazar, novi dečko Milice Todorović?

0

Dani samoće za lepu Milicu su okončani i ona ponovo uživa u ljubavi 

foto: Instagram / milicatodorovicofficial
foto: Instagram / milicatodorovicofficial

Pevačica Milica Todorović poznata je kao jedna od devojaka koje cene slobodu i maksimalno uživaju u njoj. To pak ne znači da nije sklona tome da se zaljubi, a u više narata smo imali priliku da čitamo o njenim ljubavima.

 

Poslednja, koju su mnogi i upamtili jeste bila ona sa glumcem Petrom Strugarom, koja se završila posle oko pola godine. Od tada nismo imali prilike da Milicu vidimo ni sa jednim partnerom u javnosti, sve do sada.

 

Nedavno je Milica fotografisana sa jednim momkom, nakon čega je potvrdila za Telegraf da je u pitanju njen dečko. Potom su domaći mediji preneli informaciju da je u pitanju Lazar Granić.

 

 

Lazar je nekadašnji maneken, rođen je u Novom Sadu i vrlo je popularan na društvenim mrežama. Njegov profil prepun je izazovnih fotografija na osnovu kojih se može videti da izleda fantastično. 

 

On se nekada bavio maneknestvom, a danas je uspešan u poslu tetoviranja obrva. Ako je suditi po Lazarovim fotografijama sa društvenim mrežama on je prijatelj sa Novakom Đokovićem o čemu svedoči i njihova zajednička fotografija.

 

Kako je počela njihova ljubavna priča još uvek nije poznato, ali budući da je Milica bila spremna da kaže da su par sigurni smo da je za to imala dobar razlog.

 

Da podsetimo, Milica je ranije bila u vezi sa rođenim bratom Saše Kovačevića, Radetom, s kojim veza nije potrajala, ali su ostali u odličnim odnosima. 

 

Bonus video:

Poljubac Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

 

makonda-tracker