blista

Ovo je zgodni dečko Milice Todorović: Pevačica prvi put na javnom događaju u društvu novog partnera

0

Popularna pevačica odnedavno je srećno zaljubljena, a sinoć ju je na rođendanu Žike Jakšića društvo pravio novi dečko Lazar

Milica Todorović na 60. rođendanu Žike Jakšića
Milica Todorović na 60. rođendanu Žike Jakšićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati producent i muzičar Žika Jakšić juče je proslavio 60. rođendan, a tim povodom je u jednom beogradskom hotelu upriličio veliko slavlje na kom je okupio prijatelje.


Među zvanicama je bila pevačica Milica Todorović, koja je ovih dana u žiži javnosti zbog vesti da je ponovo srećno zaljubljena, a ona je prvi put u javnosti bila s novim dečkom upravo na Žikinoj proslavi.


Pevačica je, doduše, na žurku stigla u društvu najboljeg prijatelja i kuma Stevana Anđelkovića, dok je njen partner Lazar Granić stigao odvojeno, a bila je odlično raspoložena i pozirala je predstavnicima medija nasmejana.

Dok je Milica bila od glave do pete u crnoj boji, njen dečko je odabrao crne pantalone i krem sako s belom košuljom, a oni nisu zajedno stali pred foto-reportere.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je nedavno fotografisana u društvu mladića za kog je potom potvrdila Telegrafu da je njen novi dečko, a mediji su zatim preneli informaciju da je u pitanju Lazar Granić, nekadašnji maneken koji je vrlo popularan na drušrtvenim mrežama.


Danas se, kako su pisali mediji, on bavi tetoviranjem obrva, a nije poznato koliko je dugo par u vezi.


Milica je godinama privlačila pažnju svojim privatnim životom, iako ga nije eksponirala, a poznato je da je bila u vezama s kolegom Nenadom Jovanovićem, zatim s Radeteom Kovačevićem, bratom pevača Saše Kovačevića, potom s koreografom Milošem Paunovićem, a poslednja njena poznata ljubav bio je glumac Petar Strugar.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Milica Todorović pokazala atmosferu s rođendana sestričine

 

makonda-tracker