iskreno

Njega je ljubila pre nego što je upoznala Džeja Elisa: Znate li s kojim poznatim fudbalerom je bila u vezi Nina Seničar?

3

Glumica kaže da je to bila samo strast i da ne bi taj odnos dovodila u vezu sa ljubavlju 

foto: Rodin Eckenroth / Getty images / Profimedia
foto: Rodin Eckenroth / Getty images / Profimedia

Popularna glumica Nina Seničar jedna je od onih koje svojim osmehom i harizmom mogu da zasene svakoga. Za mnoge jedna od naših najlepših glumica već godinama je u skladnom braku sa američkim glumcem Džejom Elisom

 

Džej i Nina su se upoznali i počeli da se zabavljaju 2015. godine i iz nje su dobili ćerku Noru Grejs, koja sada ima četiri godine. Njih dvoje su se nakon što se pandemija korona virusa završila venčali na Baliju, a na ceremoniji je bilo više od 200 zvanica.

 

Ipak, retko ko zna da je Nina pre nego što će upoznati svog sadašnjeg supruga bila u vezi da poznatim fudbalerom, Markom Borijelem.

 

 

Iako Nina retko kada govori u javnosti o privatnom životu, o toj vezi je jednom prilikom ispričala za domaće medije. 

 

- Ta veza se zapravo zasnivala samo na strasti, to je kao jaka droga od koje nisam mogla da se odviknem. Zbog te veze sam izgubila čak i prijatelje. Ljudi su mi govorili da treba da okončam vezu sa Markom, ali ja nisam znala kako. Svaki put kada bih rekla “Sad je dosta” i napustila ga, prolazila sam kroz veliku krizu i posle nekog vremena bih ga ponovo potražila - ispričala je tada Nina, a na pitanje da li je to ipak bila velika ljubav, odgovorila je:

 

LEPA NINA JE GODINAMA U SKLADNOM BRAKU SA DŽEJ ELISOM
LEPA NINA JE GODINAMA U SKLADNOM BRAKU SA DŽEJ ELISOM foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

 

- Ne želim da upotrebim reč ljubav. To je sve vreme više bilo neko ludilo i fizička privlačnost, jer ako izuzmemo se*s, nas dvoje nismo imali ništa drugo zajedničko. Kada smo napokon raskinuli, učinili smo jedno drugom uslugu.

 

Marko Borijelo danas živi jedan normalan i lep život, ali ga život nije oduvek mazio. On se nije libio da u jednoj emisiji ispriča detalj iz života koji je sve zaprepastio.

 

U pitanju je bilo ubistvo njegovog oca i to u trenutku kada je on imao svega 10 godina. Tada mu je fudbal bio izduvni ventil koji mu je pomogao da skrene misli i lakše se izbori sa ovim velikim gubitkom.

 

Bonus video:

Voja Nedeljković iskreno o braku

 

makonda-tracker