bajkovita priča

Znate li ko je muž Nine Seničar? On je SVETSKA ZVEZDA za kojom žene lude, a već 8 godina ima oči samo za nju

0

Ljubav svog života prelepa Srpkinja pronašla je 2015. godine, u jednom losanđeleskom baru, a 

Nina Seničar na dodeli Zlatnih globusa 2023. godine
Nina Seničar na dodeli Zlatnih globusa 2023. godinefoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Nina Seničar, glumica, manekenka i voditeljka, spada u red najlepših Srpkinja, ali je ona, na žalost muškaraca, odavno zauzeta.


Zvezda serije "Popadija" odnedavno je u braku, a godinama je srećno zaljubljena u holivudskog glumca Džeja Elisa, koji se proslavio ulogama u serijama The Game i Insecure, a nedavno je igrao u nastavku kultnog filma "Top Gun" rame uz rame s Tomom Kruzom.


Nina je mnogo puta šetala crvenim tepihom sa svojim izabranikom na prestižnim događajima i dodelama najprestižnijih filmskih nagrada, a kada se kamere isključe par živi mirnim porodičnim životom sa ćerkom Norom Grejs.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

  • Kako su se upoznali Nina Seničar i njen muž?


Zgodni glumac iz Južne Karoline i Novosađanka Nina Seničar upoznali su se 2015. godine, malo nakon što se Džej Elis preselio u Los Anđeles kako bi gradio holivudsku karijeru. Sreli su se u jednom baru, a upoznao ih je njihov zajednički prijatelj Toni Mansila, kreativni direktor marketinške agencije Savanty.

 

Oni su uskoro postali par i ostali jedno drugom najveća podrška uprkos brojnim obavezama i čestim putovanjima, a poseban izazov bio je Ninin čest boravak u Srbiji zbog snimanja kviza "Ja volim Srbiju" i, sada, radi snimanja serije "Popadija".


Džej je zaprosio Ninu 2019. godine, tokom odmora na Baliju, a iste godine je na svet stigla njihova ćerka Nora Grejs Elis. Ipak, planovi za venčanje su odlagani zbog pandemije virusa korona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Kao i svi ostali na svetu, nismo znali koliko će se raširiti i trajati, pa smo sve morali da otkažemo – rekao je Džej u intervjuu koji je par dao za Vogue.

 

  • Romantično venčanje Nine Seničar i holivudskog glumca


Na kraju su uspeli da kažu "da" iz trećeg pokušaja, pa je i na pozivnicama za njihovo venčanje pisalo "treća sreća". Da sve bude još lepše, njihov prijatelj Toni Mansila, koji ih je i poznao te 2015. godine, podneo je zahtev da može da venčava parove i upravo je on vodio romantičnu ceremoniju na kojoj su se Nina i Džej jedno drugom obećali zauvek.

 

Venčali su se u Toskani, na veličanstvenom imanju Villa Mangiacane, koje okružuju vinogradi i maslinjaci u gradiću San Kašano. Svadba je okupila 190 zvanica, a Nina i Džej oduvek su znali da će se venčati baš u Italiji, gde je naša lepotica dugo studirala i radila.


Uvek smo znali da ćemo se venčati u Italiji jer smo tamo prvi put otišli na zajedničko putovanje – objasnila je Nina za "Vog".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)


Srpkinja je nosila božanstvenu venčanicu italijanske modne kuće Dolce & Gabbana, koja je izrađena specijalno za nju i po njenim željama.


Kako je ona tada otkrila, svadbeno veselje počelo je u duhu srpskih proslava – rakijom.


Na samom početku večere zamolila sam sve goste da popiju po čašicu rakije. To je poznato srpsko piće koje je u našoj tradiciji već stotinama godina – rekla je ona.

 

  • Neprijatni komentari


Holivudski glumac se, inače, više puta suočio s komentarima da on krije svoju suprugu, a Radar Online je čak naveo da Elis strahuje zbog rasizma i da njihov mešoviti brak neće biti prihvaćen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Ipak, glumac nikada nije bio poznat po eksponiranju privatnog života i razumljivo je što ne deli mnogo porodičnih fotografija.


Ja sam u veoma srećnoj ljubavnoj priči i na tome se zaustavljam. Ne brinem ni o čemu drugom. Za mene je emotivna veza najvažnija stvar koju ljudi mogu da imaju – istakao je u jednom intervjuu.

 

1 / 5 Foto: MIKE GOULDING / UPI / Profimedia

 

BONUS VIDEO

Nina Seničar pravi doručak

 

makonda-tracker