oversized sako + patike

Model džinsa koji skriva višak kilograma na butinama: Nina Seničar u trendi izdanju oduševila Beograđane

1

Nina Seničar u modnoj kombinaciji koja je idealna i za dnevne i za večernje varijante.

Nina Seničar na premijeri predstave 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' sa koleginicom Suzanom Lukić.
Nina Seničar na premijeri predstave "Kako sam se nadala dobro se nisam udala" sa koleginicom Suzanom Lukić.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć je u Akademiji 28 održana beogradska premijera predstave "Kako sam se nadala dobro se nisam udala".

 

U ovoj romantičnoj komediji igraju Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović i na veoma duhovit način govore o putu jedve "obične" žerne koja traga za savršenim muškarcem.

 

Ova predstava je sinoć okupila brojne glumce koji su došli da podrže svoje kolege, a među najzapaženijima je bila i voditeljka, manekenka i glumica Nina Seničar.

Nina već godinama živi na relaciji Los Anđeles - Srbija, a trenuitno se u našoj zemlji nalazi zbog snimanja druge sezone serije "Popadija" u kojoj glumi jednu od glavnih uloga.

 

Navikli smo da je na događajima gledamo u gracioznim i elegantnim toaletama, a sinoć nas je oduševila svojom casual modnom kombinacijom, koja može da nam posluži kao inspiracija i za dnevnu i za večernju varijantu.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jednobojni basic komadi su najbolji za kombinovanje, jer pružaju mogućnost usklađivanja u raznim prilikama.

 

Lepa glumica se na premijeri predstave pojavila u jednostavnoj crnoj bluzi preko koje je obukla oversized sivi sako.

 

Donji deo kombinacije su činile farmerice od svetlog džinsa koje su bile širokih nogavica što je apsolutni trend već godinama.

 

Ovakav model farmerica ravnog kroja koje prate liniju tela je idealan za sve devojke koje žele da sakriju eventualni višak kilograma u predelu butina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

A uz to, mogu da se kombinuju i uz ravnu obuću, ali i uz štikle te da postignu i savršen dnevni, ali i večernji izgled.

 

Uz džins najbolje idu patike, pa je tako i Nina Seničar za ovu priliku farmerice iskombinovala sa belim patikama sa sivim detaljima.

 

Za kraj, celu modnu kombinaciju glumica je zaokružila crnom torbicom srednje veličine sa srebrnim kaišem i time dodala ovom izdanju notu elegancije.

 

Nina je za ovu priliku kosu stilizovala u blagim talasima, a na licu je imala diskretnu šminku koja je istakla njene lepe crte lica.

 

BONUS VIDEO

 

Teddy jakna za jesen 2023

 

 

makonda-tracker