zajedno su 8 godina

Suprug Nine Seničar je junak filma koji se čekao 36 godina: Muž jedne od najlepših Srpkinja je slavni holivudski glumac

0

Nina Seničar već duže vreme živi u Americi, gde se udala za poznatog glumca, koga baš ovih dana gledamo u jednom hit filmu.  

Nina Seničar
Nina Seničar foto: Rodin Eckenroth / Getty images / Profimedia

Poznata manekenka, voditeljka i glumica Nina Seničar već dugi niz godina važi za jednu od najlepših Srpkinja, koja ima veoma istančan ukus za modu. Zato i ne čudi što je svojom pojavom juče zasenila mnoge holivudske glumce na specijalnoj "Vanity Fair" žurci povodom dodele Oskara.

 

Nina je juče došla u nestvarno lepoj haljini, koja je jednostavno hipnotisala sve koji su je videli. U pitanju je bila zelena haljina bez grudnjaka, koja je imala veoma izazovne proreze na prednjem delu.

 

Nina Seničar je rođena u Novom Sadu 1985. godine. Od malih nogu jasno je bilo da je višestruko talentovana, što je i kasnije često dokazivala. Osim manekenstvom, Nina je imala više filmskih i voditeljskih angažmana. Radila je kao voditeljka u Italiji i Srbiji, a pojavila se u više od 20 filmova ili serija do sada.

 

Neki od filmskih ostvarenja u kojima smo mogli da vidimo Ninu do sada su "Napoletans", "Dark Resurrection", "Compulsions", "Prokleti pas", "Apsurdni eksperiment", "The Downside of Bliss", "Papillon", "Mayhem", "Doe" i drugi... Za naše tržište je vodila kvizove "Ja volim Srbiju"i "Tvoje lice zvuči poznato"...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Nina Seničar je prošle godine rastužila mnoge muškarce na planeti pošto se tada udala se za poznatog holivudskog glumca Džeja Elisa.

 

Džej i Nina su se upoznali i počeli da se zabavljaju 2015. godine. Glumac, koji je sada u centru pažnje svetkih medija zbog uloge u hit filmu Top Gan - Maverik, zaprosio je 2019. godine na bajkovitom Baliju.

 

Džej i Nina su došli na specijalnu žurku povodom dodela Oskara
Džej i Nina su došli na specijalnu žurku povodom dodela Oskara foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Međutim, zbog svetske pandemije nisu mogli da organizuju venčanje u željenom terminu, pa su se uzeli tek prošle godine.

 

"Sudbonosno da" Džej i Nina su izgovorili u Toskani, na prelepom imanju "Villa Mangiacane", koje je okruženo vinogradima i maslinjacima u malom gradu San Kašano. Tada su rekli za magazin Vog da su godinama planirali da svadbu organizuju baš u Italiji, gde je Nina pre toga živela neko vreme.

 

Nina i Džej su se upoznali 2015. godine
Nina i Džej su se upoznali 2015. godine foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

- Uvek smo znali da ćemo se venčati u Italiji jer smo tamo prvi put otišli na zajedničko putovanje - rekla je Nina za "Vog".

 

Na slavlju je bilo oko 200 gostiju, a kako je Nina posle rekla na američko-srpskoj svadbi u Italiji jedno od glavnih pića bila je rakija. Džej i Nina imaju i ćerku veoma lepog imena Nora Grejs Elis, koja je na svet došla 2019. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Džej Elis se pre glume, poput Nine, takođe bavio manekenstvom. Sada je aktulean zbog hit akcije Top Gan Maverik, koja predstavlja nastavak legendarnog filma sa Tomom Kruzom iz 1986. godine, na koji se čekalo punih 36 godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jay Ellis (@jayrellis)

 

 

Pre toga tumačio je glavnu ulogu u hororu Soba za bekstvo iz 2019. godine. Imao je i manje uloge u serijama Uvod u anatomiju, Mornarički istražitelji, Kako sam upoznao vašu majku...

 

 

makonda-tracker