ovako su izgledali na venčanju

Kruna njihove ljubavi je — sin: Ovako izgleda prelepa supruga Lole Smiljanića

0

Milan Lola Smiljanić dobio je sina sa suprugom Tamarom Čupković.

Milan Lola Smiljanić sa suprugom Tamarom
Milan Lola Smiljanić sa suprugom Tamaromfoto: Ana Paunković

Nekadašnji fudbaler Partizana Milan Lola Smiljanić postao je otac, pišu domaći mediji.

 

Podsetimo, Milanova dugogodišnja izabranica je Tamara Čupković, koja je bila studentkinja Pravnog fakulteta kada su se venčali 2019. godine na raskošnoj svadbi u Beogradu.

 

Kako piše Blic, Tamara je na svet donela sina. 

Tamara i Lola nasledniku su dali ime Teo, koje znači "dar od Boga".

 

Lola i Tamara venčali su se u crkvi 2019. godine, a kum na svadbi bio je Nemanja Tomić. Među zvanicama bili su i Ivica Iliev, Aleksandar Mitrović, Danko Lazović, Zoran Tošić Bambi, Duško Tošić...

 

1 / 6 Foto: Ana Paunković

 

— Milan je oduvek bio poznat kao veliki zavodnik. Međutim, otkako je upoznao Tamaru pre nekoliko godina, potpuno se skrasio. Tamara i Lola su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ljubav je odmah planula. Ona nije kao druge devojke sa kojima je fudbaler bio, studira Pravni fakultet i uopšte nije iz javnog sveta. Zato na internetu ne postoji nijedna njena slika, a sa Smiljanićem ne voli da se pojavljuje na javnim događajima— rekao je svojevremeno izvor blizak paru.

 

Tamara, supruga Lole Smiljanića
Tamara, supruga Lole Smiljanićafoto: Nemanja Nikolić

Inače, na venčanju su mladenci prvi ples odigrali uz pesmu "Ako te pitaju" Petra Graša.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

FUDBALERKA I DEVOJKA KOJA JE POBEDILA TUMOR! Inspirativna poruka Jovane za sve roditelje: Ne pokazujte negativno razmišljanje

 

makonda-tracker