IZ GODINE U GODINU IZGLEDA SVE BOLJE

Supruga Nemanje Vidića pokazala zašto nije KLASIČNA ŽENA FUDBALERA: Blista uz muža u Beogradu i IZAZIVA DIVLJENJE

0

Fudbaler uživa u ljubavi sa lepom Anom godinama

SUPRUGA NEMANJE VIDIĆA POSLE MNOGO VREMENA U JAVNOSTI
SUPRUGA NEMANJE VIDIĆA POSLE MNOGO VREMENA U JAVNOSTI foto: M.K./ATAImages

Jedan od najpoznatijih srpskih fudbalera Nemanja Vidić proslavio se maestralno odigranim utakmicama na domaćem terenu, ali nije samo njegova igra ono što ga je godinama činilo popularnim u medijima.

 

Za njih su svojevremeno ludele mnoge lepotice, a samo jedna je uspela da osvoji njegovo srce zauvek. U pitanju je Ana, žena koja je u braku sa Nemanjom dugi niz godina i koja mu je rodila troje dece.

 

Njih dvoje imaju veoma skladan brak, a za Anu mnogi kažu da je s godinama sve lepša i lepša. Ona se sinoć pojavila u Beogradu sa svojim suprugom, na reviji koja je održana u britanskoj ambasadi pod nazivom UK in Serbla Fashion Show.

Ovo je bila retka prilika da vidimo kako Ana danas izgleda i mnogi su bili saglasni - i dalje je zanosna i prelepa.

 

Na ovom modnom događaju prisutni su imali prilike da uživaju u modelima  Šinejd Gori, jedne od najpoznatijih kreatorki mlađe garde na britanskoj modnoj sceni, i Tamare Radivojević, koja je jedna od najuspešnijih srpskih modnih dizajnerki.

 

1 / 6 Foto: M.K./ATAImages

 

Ipak, čini se da je Ana privukla pažnju svih okupljenih, jer zaista dugo nismo imali prilike da je vidimo u javnosti. Ovog puta je sve oduševila svedenom sivo-crnom kombinacijom i najpopularnijom frizurom – italijanskim bobom.

 

Uprkos tome što je bila veoma jednostavno obučena Ana je pobrala simpatije svih prisutnih, a čini se da je veoma zadovoljna i ispunjena, kao i njen suprug s kojim je razmenjivala poglede i osmehe i koji nije krio koliko voli svoju suprugu. 

 

Bonus video:

 

Priča devojke fudbalerke koja je pobedila opaku bolest

 

makonda-tracker