ljubavna i životna priča

Ona mu daje vetar u leđa kad god je teško: Za suprugu Radovana Pankova mnogi kažu da jedna od najlepših žena fudbalera

0

Lepa Mirjana, supruga Radovana Pankova, je jedna od najlepših žena naših fudbalera. 

Radovanu Pankovu je njegova supruga Mirjana jedan od najvećih oslonaca u životu
Radovanu Pankovu je njegova supruga Mirjana jedan od najvećih oslonaca u životu foto: Screenshot Youtube / Zvezda Kids

Nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde Radovan Pankov ima divnu suprugu Mirjanu koja mu je najveća podrška u životu, a dok je bio dečak desio mu se jedan tragičan događaj.

 

Sportista  koji sada nastupa za poljksu Legiju je posle incidenata u Holandiji nakon utakmice sa holandskim AZ Alkmarom uhapšen i sada se čeka dalji rasplet tih nemilih događaja, a nema sumnje da mu je u ovim teškim trenucima prelepa supruga Mirjana najveća podrška. 

 

Radovan, koji će zauvek biti u srcima navijača Crvene zvezde, u detinjstvu je doživeo veliku tragediju. Naime, kada je imao samo 11 godina ostao je bez oca i strica. 

U saobraćajnoj nesreći koja se desilo 2009. godine poginuli su Radovanov otac Miloš i stric Ljubiša, što je bio strahovito težak udarac za njega i  njegovu porodicu. 

 

- Imao sam 11 godina, jedna sestra devet, a najmlađa dva meseca, kada nam je poginuo tata. Bilo je teško, mnogo teško. Mogu samo da zamislim kako je bilo mami sa troje male dece. Babi i dedi je bilo najteže, jer su oni pored tate, izgubili i mog strica, oba sina u jednoj večeri - prisećao se ove tragedije Pankov za Kurir

- Mi unučići smo im dali snagu, da nastave dalje. Prvih dve do tri godine je bilo teško, katastrofa. Tata mi je bio najpotrebniji. Sestre su mnogo vezane za mene, a ja sam opet najviše vezan za dedu i mamu - pričao je Pankov. 

 

Velika tragedija u detinjstvu je samo ojačala Radovana i on je izgradio sjajnu fudbalsku karijeru. Između ostalog, igrao je za Crvenu zvezdu, Vojvodinu, dok je sada u poljksoj Legiji. 

Jedna od osoba koja mu je najveći oslonac u životu i karijeri je svakako njegova supruga Mirjana. Zanosna Mirjana važi za jednu od najlepših žena srpskih fudbalera. 

 

Mirjana i Radovan su već neko vreme u srećnom braku, a iz njihove ljubavi rodio se i sin Miloš. 

- Dobio sam sina, dobio je ime po dedi, mom ocu, i zove se Miloš. Nisam bio svestan šta to znači dok ga nisam uzeo u ruke. Svaki dan mi supruga Mirjana šalje slike i ja gledam kako raste, a nisam sa njim. Ali, dobro - pričao je Radovan kad je u jednom trenutku zbog prirode svoga posla bio razdovojen od Mirjane. 

 

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, jedna od najvećih ljubavi Mirjane i Radovana su putovanja. Na njihovim profilima mogle su se videti brojne fotografije sa različitih destinacija, a Mirjana često dobija pozitivne komentare za svoj stil i izgled. 

 

Bonus video: 

 

 

 

 

makonda-tracker