retko zajedno u javnosti

U braku su 20 godina, šuškalo se da se zbog njega POSVAĐALA sa SESTROM: Kako izgleda MISTERIOZNI muž Aleksandre Kovač?

0

Iako su godinama u braku Aleksandrinog muža retko imamo prilike da vidimo u njenom društvu 

ALEKSANDRA KOVAČ JE 20 GODINA U BRAKU SA MUZIČKIM PRODUCENTOM
ALEKSANDRA KOVAČ JE 20 GODINA U BRAKU SA MUZIČKIM PRODUCENTOM foto: Dragan Kadić

Pevačica Aleksandra Kovač i njena rođena sestra Kristina Kovač devedeseth godina su bile veoma popularne. Njihova grupa K2 izazvala je opšte oduševljenje i doživele su veliki muzički uspeh.

 

Ipak, nakon nekoliko godina odlučile su da svaka krene svojim putem, a često se u godinama koje su usledile pisalo o njihovoj svađi, zbog koje, navode domaći mediji, sestre ne pričaju.

 

O ovom događaju često se spekulisalo u medijima, a često se moglo čuti da je zapravo Aleksandrin suprug, Roman Goršek bio kamen spoticanja dve sestre.

 

 

O njemu se retko kada pisalo u javnosti, jer se trudio da živi život daleko od očiju javnosti i na taj način zaštiti porodicu i brak u koji je ušao pre više od dve decenije.

 

Ipak, znatiželjna javnost je uspela da sazna pojedine stvari o Aleksandrimom suprugu, a zahvaljujući retkim zajedničkim pojavljivanjima imali smo prilike i da vidimo kako on izgleda.

 

 

Suprug Aleksandre Kovač je uspešni muzički producent, sa kojim osim ljubavi, Aleksandra neguje i dugogodišnju poslovnu saradnju. Njih dvoje su duže od dve decenije u skladnoj ljubavi, ali nikada nisu stali na ludi kamen.

 

Nevenčani suprug Aleksandre Kovač, Roman Goršek veoma je uspešan u poslu koji radi, a supruzi je velika podrška i u onom u čemu se ona pronašla. 

 

Bonus video:

Sestre Rodić na slavi kod Cece

 

 

makonda-tracker