šta vi mislite?

Da li su se sestre Kovač konačno POMIRILE? PRVI KORAK je napravila Aleksandra i sve IZNENADILA svojom objavom

0

Njihov sukob je svojevremeno bio jedna od glavnih tema.

Kristina i Aleksandra Kovač
Kristina i Aleksandra Kovačfoto: Dragana Udovičić

Sestre Kristina i Aleksandra Kovač ne komuniciraju još od 2014. godine, a bliže detalje ovog sukoba je jednom prilikom otkrila Kristina objavom na društvenim mrežama.

 

— Ja sam najbližu sestru izgubila davne 1996, a ona je mene izgubila danas. Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, pa se razvela. Što sam se ugojila... — stajalo je u toj objavi.

 

Ipak, sada se spekuliše da je konačno došlo do pomirenja poznatih sestara, a sve je pokrenulo takmičenje za pesmu koja će nas predstavljati na Evroviziji.

 

Naime, Kristina je radila jednu od pesama koje su u izboru za Evroviziju, a povdom toga se oglasila Aleksandra i time dodatno podgrejala glasine o pomirenju.

- Ovo su jedine dve pesme kojima ću dati svoj glas jer odskaču od svih ostalih svojim muzičkim kvalitetom. Nažalost, Evrovizija odavno nije takmičenje najbolje muzike - napisala je ona.

 

Nedugo zatim, na Instagramu je i Kristina podelila svoje uspomene vezane za ovo takmičenje.

 

- Moja prva Evrovizija. Tu još uvek imam 16 godina. Rim, predstavljamo Jugoslaviju, pevamo prateće vokale Maki i ja. Verujem da sam bila apsolutno najmlađa tamo. Duga je to istorija, a ako bude sreće, i uz vašu pomoć, možda se i nastavi, ko zna - napisala je ona ispod objave.

 

makonda-tracker