nova ljubav

Šuškalo je da je ostavio pevačicu jer se ugojila: Popularni pevač uhvaćen sa duplo starijom lepoticom

0

Poznati pevač Šon Mendes podgreva glasine je pronašao novu ljubav nakon raskida sa muzičkom zvezdom Kamilom Kabeljo

Šon i Džozelina snimljeni kako dolaze na Gremi afterparti
Šon i Džozelina snimljeni kako dolaze na Gremi afterpartifoto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Strani mediji bruje o tome kako je Šon Mendes (24) našao novu devojku, a spajaju ga sa dr Džozelin Mirandom (51). Oni su ponovo su primećeni zajedno u nedelju uveče, a onda juče opet na kafi, pa i ne čudi onda toliko novinskih naslova na ovu temu.

 

Pevač je dodatno nastavio je da podstiče glasine o vezi sa duplo starijom Mirandom, inače njegovom dugogodišnjom kiropraktičarkom, nakon što su zajedno viđeni na Gremi afterpartiju u Los Anđelesu.

 

Za veliku muzičku noć u LA, čuveni hitmejker nosio je krem košulju sa čipkastim dugmadima, sa otkopčanim gornjim delom koji je otkrivao grudi. Upario je to sa širokim, balon pantalonama i crnim čizmama.

 

Na sličan način obučena je bila i dama sa kojom ga spajaju mediji, pošto je nosila kožnu jaknu sa samo jednim dugmetom i izuzetno dubokim dekolteom. Još prošle godine ovaj par je podgrejao glasine o zabavljanju, nakon što su uhvaćeni zajedno na ručku u julu. 

 

Džozelin
Džozelinfoto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od tada su primećeni u paru na raznim izletima, pa čak i u njegovom domu u Zapadnom Holivudu. A sada su dva puta "upecani" zajedno u svega dva dana.

 

Džozelin je godinama radila kao njegov lični kiropraktičar i čak je putovala sa njim dok je bio na turneji. Od 2021. godine, tekstopisac rođen u Kanadi, navodno je samac nakon što je raskinuo sa pevačicom Kamilom Kabeljo (25).

 

Šon je pokušao da se sakrije od bliceva
Šon je pokušao da se sakrije od blicevafoto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U novembru te godine par - koji je čak sarađivao na zajedničkoj duetskoj pesmi pod nazivom Señorita, objavio je da je raskinuo nakon više od dve godine zabavljanja.

 

Tada se po medijima pisalo svašta, a strani tablodii su uveliko istraživali koji bi mogli da budu razlozi rastanka ovog para. Među natpisima bilo je i onih koji su smatrali da je su se osećanja ugasila kod lepe Kamile, ali i onih koji su zaključili da je Šon ostavio nju, pošto je nabacila nekoliko kilograma viška.

 

 

- Imam osećaj da je Šon voli kada devojke lepo izgledaju. Kamila je to nekako izgubila. Počeo je da se oseća neprijatno u njenoj blizini. Uvek je voleo manekenke, što je i priznao u intervjuima. Tužno, veoma tužno - zaključio je jedan od fanova.

 

 

 

makonda-tracker