SVE SU IZNENADILI

Zašto se Jovan Memedović razveo od prve žene? Naizgled idilična priča završila se KRAHOM, a ovo je bio PRAVI RAZLOG

1

Bez mnogo pompe, iznošenja detalja u javnost završila se priča poznatog voditelja i njegove supruge 

JOVAN MEMEDOVIĆ DETALJI RAZVODA OD PRVE ŽENE
JOVAN MEMEDOVIĆ DETALJI RAZVODA OD PRVE ŽENE foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati voditelj Jovan Memedović razveo se 2014. godine na veliko iznenađenje čitave javnosti. Njihov razvod prošao je bez velike pompe, a oboje su bili svesni činjenice da im u prilog ide da se o svemu dogovore, kako bi njihova deca Maša i Uroš kroz celu priču prošli što bezbolnije. 

 

Jovan i Mirjana su se upoznali 1992. godine, a ljubav se rodila u jednom rekreativnom centru. Mirjana nije odolela njegovom šarmu i posle samo godinu dana postala je gospođa Memedović.

 

Njihov brak je trajao 20 godina i za svo to vreme ona nije želela da bude deo javnosti. Vešto se skrivala i trudila se da svoj i život dece drži podalje od medija. 

 

 

O razlozima njihovog razlaza se često polemisalo, a voditelj je jednom prilikom na tu temu rekao:

 

- Ne želim da pričam o tome i ne bih voleo da išta objavljujete na tu temu.

 

Iako se često misli da je razlog za razvod to što nestane ljubavi u vezi ili braku, kod Jovana i Mirjane to nije bilo tako. 

 

JOVAN JE BIO U BRAKU 20 GODINA
JOVAN JE BIO U BRAKU 20 GODINA foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Zbog posla kojim se bavio Jovan je često bio odsutan, boravio je u udaljenim delovima naše zemlje, ali i van nje. Snimao je emisije o netaknutoj prirodi i čini se da je celog sebe dao kako bi gledaocima doneo pravi doživljaj života van civilizacije.

 

 

Gotovo svo slobodno vreme provodio je u svojoj vikendici na planini, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.

 

Na posletku, oboje su shvatili da je došlo vreme da svako krene svojim putem. I tako je i bilo. Mirjana je ostala uz decu, a danas je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa možemo videti da izgleda fantastično. 

 

Bonus video:

 

Kako izgleda bivša žena Peđe Blizanca?

 

 

makonda-tracker