tako šik!

Smeo šlic & neobičan korset: Venčanica Maše Memedović je stvorena za MODERNE PRINCEZE

0

Ćerka Jovana Memedovića odlučila je da spoji tradicionalno i moderno, a rezultat je jedna od najlepših venčanica koje smo videli ove godine

Udala se maša memedović, ćerka jovana memedovića
Udala se maša memedović, ćerka jovana memedovićafoto: masamemedovic, Instagram

Maša Memedović, ćerka poznatog TV autora Jovana Memedovića, danas je izgovorila sudbonosno "da" reditelju i scenaristi Bogosavu Apostoloviću.


Ćerka jednog od omiljenih voditelja u Srbiji veoma je popularna na društvenim mrežama, gde je uglavnom prate ljubitelji prirode i mode, a oni ni ovog puta nije razočarala svojim stilom.


Budući da je i inače vrlo trendi, Maša se očigledno svojski potrudila pri izboru venčanice, koja je savršen spoj tradicionalnog i modernog.

 

Ona se pred okupljenim zvanicama i svojim izabranikom pojavila u kreaciji bele boje koja je u gornjem delu pripijena uz telo, dok se od kukova postepeno širi, a najviše pažnje privlači vrlo dubok šlic.

 

Pogledajte fotografije.

1 / 6 Foto: masamemedovic, Instagram

 

Korset je jednostavan, a istovremeno vrlo efektan, zahvaljujući izrezu naglašenom oštrim ivicama.


Maša Memedović ponela je uz to i romantičan veo, u skladu s tradicijom, a opredelila se za jednostavan model srednje dužine, bez suvišnih detalja, kao i vrlo decentne sandale.


Ovaj look posebno je efektan zahvaljujući jednostavnosti zbog koje je venčanica u prvom planu, a u skladu s time je birana i frizura: kosa oblikovana u talase, prebačena preko jednog ramena.

 

BONUS VIDEO

Jovan Memedović uzeo zmiju u ruke

 

makonda-tracker