nema druge prilike

"To je završena priča – PREBOLJEN JE!" Džejla Ramović iskreno o raskidu duge veze

0

Popularna pevačica ne eksponira previše svoj privatni život, pa nije otkrivala identitet osobe s kojom je bila u dugoj ljubavi, a nedavno je priznala da su se rastali

Džejla Ramović je, kaže, prebolela raskid
Džejla Ramović je, kaže, prebolela raskidfoto: Marija Mladjen/ATAImages

Mlada pevačica i nekadašnja pobednica takmičenja "Zvezde Granda" Džejla Ramović nikada ne priča o ljubavnom životu, pa je tako i dugu vezu u kojoj je donedavno bila krila od očiju javnosti.


Ipak, nedavno je napravila izuzetak i priznala da prolazi kroz raskid.


Nisam zaljubljena, ali sam bila. Nije me uzdrmao raskid. Na nekim poljima ide, a na nekim ne. Promenljiva je situacija – istakla je pevačica.


Džejla je sada otkrila da je zvanično prebolela krah ove veze.

To je završena priča, preboljen je. Često imam tu nedoumicu za razne stvari i uvek kada nečemu treba da dam drugu šansu uvek pomislim: "To je kao da bivšem daješ drugu šansu". Verujem da ljudi mogu da se promene, ali ja nisam u ljubavi do sada davala druge prilike – naglasila je za Grand.

Džejla je, inače, već godinama nezavisna, a donedavno je zbog studija živela u Barseloni. Kako ističe, odlično raspolaže novcem, iako je umela sebi da udovoljava previše.


Ja otkako radim ne zavisim ni od koga i ne stavljam granice ako će mene nešto učiniti srećnom, trudim se da sebi udovoljim, posebno dok sam bila sama u Barseloni, ali kada samo doživela da je kafa na jednom aerodromu 8 evra, tu sam podvukla liniju. Bila sam šokirana i tada sam sebi rekla: "Ovo je baš skupo" – ispričala je.

 

Džejla Ramović spada u najlepše devojke regionalne javne scene
Džejla Ramović spada u najlepše devojke regionalne javne scenefoto: Marija Mladjen/ATAImages

Ponosna sam na sebe jer znam kako sa novcem. Ulažem u sve po malo, trudim se da zadovoljim sva polja – kaže Džejla.

 

BONUS VIDEO

Psiholog o raskidu

 

makonda-tracker