svima stoji fenomenalno!

Najveća promena otkad je znamo! NOVA FRIZURA Džejle Ramović je sjajno rešenje ako ne znate kako da se ofarbate

1

Mlada pevačica Džejla Ramović nije mnogo eksperimentisala sa stilom otkako smo je upoznali, pa je ova promena pravo osveženje.

Džejla Ramović ranije je uvek imala tamnu kosu
Džejla Ramović ranije je uvek imala tamnu kosufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nekadašnja pobednica takmičenja "Zvezde Granda" Džejla Ramović predstavila nam je kao brineta duge kose, a ovo je stil koji je, manje-više i uz poneki svetliji pramičak, negovala od početka karijere.


Sada je, međutim, rešila da je vreme za promenu, pa je boravak u Beogradu iskoristila za – novu boju kose!


Džejla je svoje guste uvojke oplemenila "suncem u kosi", pramenovima koji unose toplinu u izgled, čine da izgleda vedrije, sveže i spremno za prolećnu sezonu.

 

 

Uz poneki medeni ton, ovaj look još više "otvara" lice, a stručnjaci su već najavili da će slične nijanse dominirati tokom 2023. godine, posebno tokom proleća.


Što se tiče osnove, Džejla se odlučila za boju lešnika, koja se odlično uklopila uz njen ten, a njeni pratioci oduševljeni su ovom promenom.


"Lepoj ženi sve lepo stoji", "Tako lepo izgledaš", "Ovo je savršeno"... komentarišu njeni fanovi na Instagramu.

 

1 / 5 Foto: dzejlaramovic, Instagram

 

Džejla Ramović je, inače, pre izvesnog vremena upisala fakultet u Barseloni, ali često se vraća na Balkan i u rodno Goražde.


Odlično mi je ovde. Baš sam zadovoljna. Jako sam srećna što je fakultet konačno otpočeo. Sve ide po planu. Nedostaju mi članovi porodice i pas. Ovde je sve drugačije. Puno je izazova, a ja sam željna znanja. Ušla sam u sve ovo sa znatiželjom i voljom da naučim što je više moguće – ispričala je Džejla nakon što se tek preselila u Španiju.
 

 

makonda-tracker