zadovoljan je

"Nadam se da smo prevazišli padove, probleme i krize": S kim je u braku Đorđe Pavlov, najveći beogradski šmeker?

3

Budući da poznati maneken ne eksponira svoju privatnost, mnogi ne znaju da je on već dugo srećno oženjen

Maneken Đorđe Pavlov, poznatiji kao Đoka Kortina
Maneken Đorđe Pavlov, poznatiji kao Đoka Kortinafoto: Milan Maricic/ATAImages

U Jugoslaviji nije bilo mnogo muškaraca i svakako nijedan maneken koji bi dostigao slavu Đorđa Pavlova, poznatijeg pod nadimkom Đoka Kortina, koji i danas važi za jednog od najvećih šmekera Beograda.


Poznati model, koji je u avgustu proslavio 73. rođendan, bio je opsesija Jugoslovenki, a danas je muškarac u godinama koji oduševljava svojim izgledom u svakoj prilici.


On spada i u poznate ličnosti koje ne otkrivaju mnogo o svom privatnom životu, pa mnogi ne znaju da je on već decenijama u skladnom braku.

Ko je žena Đoke Kortine?


Đorđe Pavlov je, naime, već godinama srećno oženjen Oliverom, s kojom je zasnovao porodicu i koju ne viđamo često na javnim događajima.

 

Maneken Đorđe Pavlov, poznatiji kao Đoka Kortina
Maneken Đorđe Pavlov, poznatiji kao Đoka Kortinafoto: Marija Mladjen/ATAImages

Kako je maneken jednom prilikom istakao za Story, danas je veoma zadovoljan svojim brakom i nada se su negativne stvari koje su sastavni deo svake zajednice sada prošlost.


Odnosi između supruge Olivere i mene danas su u sasvim dobrom stanju. Svaki brak pretrpi određene padove, ima probleme i krize, ali nadam se da smo sve to prevazišli – rekao je i u šali dodao da je u sređivanju nesuglasica možda pomogao njegov omiljeni Kopaonik, "budući da je ova planina rešenje za sve".

 

Maneken Đorđe Pavlov, poznatiji kao Đoka Kortina
Maneken Đorđe Pavlov, poznatiji kao Đoka Kortinafoto: Zorana Mandic/ATAImages

Đorđe je, inače, ponosni roditelj dvoje dece – sina Đorđa i ćerke Mile. Pre nekoliko godina maneken je ispričao da njegovi naslednici žive u Parizu, kao i da se njegova ćerka bavi marketingom.

 

BONUS VIDEO

Đorđe Kortina i Vojaž nikad iskrenije o današnjem vremenu

 

makonda-tracker