žena njegovog života

OVAKVA LEPOTICA SE NE VIĐA SVAKI DAN: Gordan Kičić je već 12 godina u srećnom braku, a retko je viđamo u javnosti

1

Jedan od naših najpopularnijih glumaca godinama je u skladnom braku s lepom Zoranom

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Glumac Gordan Kičić (43) već 12 godina oženjen je Zoranom, a oboje su vrlo posvećeni svojoj porodici, koju čine još ćerke Sofija i Lea.


Lepa Zorana je vrlo uspešna u svom poslu i radila je na rukovodećim mestima u brojnim poznatim privatnim preduzećima, a od 2018. radi kao zamenik direktora u jednoj uspešnoj agenciji za komunikacije. Ipak, lepotom bi lako nadmašila mnoge Gordanove koleginice, a u javnosti se ne pojavljuje često — mada je uvek uz supruga na važnim premijerama.


Ljubav, poštovanje, razumevanje, to je ključ uspeha dobrog braka — izjavio je Gordan nedavno za Blic.


Kako je u jednom intervjuu glumac objasnio, iako obožava svoj posao, ponekad bi voleo da radi "klasičan" posao od devet do pet kako bi imao vremena da ga provede sa svojim damama.

 

1 / 6 Foto: Milan Maricic/ATAImages


Moj posao je takav, nekad ga nema mesecima, vlada stalna neizvesnost i vrlo je čudno naučiti živeti s njom — istakao je Kičić jednom prilikom.


On je istakao da nije uvek jednostavno učestvovati u životu i školovanju dece uz neizvestan raspored, ali da uspevaju u svemu uz dogovor.


Trudim se da svima izađem u susret, i potrebama ukućana i sopstvenim. Učestvujem aktivno u školovanju dece, supruga i ja se menjamo, uskačemo, to je takozvani brzi život kakav danas svi praktikuju. Nije jednostavno, ali se trudimo, a pomažu nam i dede — rekao je glumac.

 

 

makonda-tracker