ljubav ga odvela u ameriku

Ovaj poznati muzičar je zet Žarka Lauševića: Glumac nije prisustvovao njihovom romantičnom venčanju u magičnoj Boki

1

Najstarija od troje dece Žarka Lauševića već devet godina je u skladnom braku

Žarko Laušević godinama je živeo u Americi
Žarko Laušević godinama je živeo u Americifoto: Damir Dervišagić

Glumac Žarko Laušević preminuo je juče u 64. godini, nakon kratke bolesti, saopštila je njegova supruga Anita Laušević u ime porodice.


Jedan od omiljenih glumaca na našim prostorima ostavio je iza sebe troje dece, koju je dobio u dva braka, s prvom suprugom Majom i, kasnije, s Anitom.


Naslednici čuvenog Lauša ne eksponiraju se u medijima, pa ne otkrivaju ni previše o svom privatnom životu, a poznato je da se najstarija – fotografkinja Asja Laušević – udala pre 2014. godine.

Kako su tada pisali mediji, ona je rekla "da" muzičaru Nikoli Boškoviću, koji je poznatiji pod umetničkim imenom Groovasheen. Par se upoznao u Crnoj Gori, odakle Asja potiče i koja je česta inspiracija za njene najlepše fotografije.

 

Asja Laušević, ćerka Žarka Lauševića
Asja Laušević, ćerka Žarka Lauševićafoto: Facebook

Bošković je zašršio Elektrotehnički fakutet u Podgorici, ne sanjajući da će ga život odvesti na drugu stranu Atlantskog okeana.


A onda sam upoznao suprugu koja živi u Čikagu. Veza na daljinu je uvek komplikovana, ali nas dvoje smo tome bili veoma posvećeni. Kada sam prvi put otišao kod nje u Ameriku, jedna stvar kod te zemlje me je posebno privukla – raznovrsnost. Toliko različitih ljudi funkcioniše u okviru jednog velikog sistema koji poštuju, što je za mene bila fascinantna pojava – istakao je zet Žarka Lauševića.

 


Romantično venčanje


Mediji su pisali da će Žarko Laušević doći iz Amerike na venčanje svoje ćerke, ali to se nije dogodilo. Kako se pisalo, glumac to nije učinio u strahu od "krvne osvete" za dvostruko ubistvo koje je počinio devedesetih i zbog kog je proveo godine iza rešetaka.


Par je rekao "da" 9. avgusta 2014. na brodu "Vodena kočija", koji je isplovio iz tivatske luke Pine i na kom je upriličeno slavlje tokom krstatenja Bokom.
 

BONUS VIDEO

Premijera filma Heroji Halijarda

 

makonda-tracker