ko zna - zna

Nisu neophodni vatromet, skupe večere, nakit... Nemanja Gudelj raznežio Anastasiju ROMANTIČNIM GESTOM koji mami osmeh

0

Pevačica ne krije koliko uživa u braku s poznatim fudbalerom, koji se svakodnevno trudi da joj izmami osmeh i to mu polazi za rukom

Nemanja i Anastasija Gudelj su u braku već nekoliko meseci
Nemanja i Anastasija Gudelj su u braku već nekoliko mesecifoto: Printscreen/Instagram/anastasijaraznatovic

Anastasija Gudelj već neko vreme živi u Španiji, gde je svila porodično gnezdo sa svojim emotivnim partnerom i, odnedavno, suprugom.


Pevačica i ćerka Svetlane Cece Ražnatović i fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj duže od godinu i po dana uživaju u ljubavi, a par je nerazdvojan.


Nakon što je Anastasija navijala za svog supruga na meču Mađarska-Srbija, oni su se vratili u svoj topli dom u Sevilji, a ona je sada pokazala delić njihovog uživanja i romantičan gest svog izabranika.


Naime, Gudelj je supruzi napravio ružu od salvete, a ona ga je fotografisala i napisala "Moja ljubav".

 

Romantičan gest Nemanje Gudelja - ruža od salvete
Romantičan gest Nemanje Gudelja - ruža od salvetefoto: Instagram/Anastasija Ražnatović

Fudbaler je ranije Anastasiji priređivao mnoga velika iznenađenja, u vidu romantičnih večera i vatrometa, ali ne zaboravlja i sitne poteze koji joj mame osmeh.


Podsetimo, Anastasija i Nemanja zajedno su od leta prošle godine, a pre nekoliko meseci pevačica se preselila u Sevilju. Par je čekao bebu koju su, nažalost, izgubili, a potom su svoju ljubav krunisali brakom na intimnoj i tajnoj ceremoniji.

 

BONUS VIDEO

Anastasija sa tribina navija za muža Gudelja

 

makonda-tracker