pouzdan spoj

Ne treba ni mnogo novca ni previše truda: Najlepši stajling Anastasije Gudelj ove jeseni je i najjednostavniji

3

Proverena i s razlogom omiljena jesenja kombinacija bila je izbor pevačice za noćni provod, a ona može da se nosi u raznim drugim prilikama

Anastasija Gudelj već neko vreme živi u Sevilji
Anastasija Gudelj već neko vreme živi u Seviljifoto: Ana Paunković

Pevačica Anastasija Gudelj pridružila se prošle nedelje svom suprugu Nemanji Gudelju i ostatku fudbalske reprezentacije Srbije u provodu, kada su naši sportisti slavili pobedu nad crnogorskim timom.


Budući da žive u Španiji, oni nemaju često priliku da se provedu u našoj zemlji i uz domaću muziku, pa su ovo veče iskoristili da uživaju, a Anastasija se i sama latila mikrofona i zapevala u jednom trenutku.


Ćerka Svetlane Cece Ražnatović juče je tek podelila fotografiju nastalu te večeri, a pratiocima koji obožavaju njen stil predstavila je još jednu praktičnu i trendi odevnu kombinaciju za različite prilike.

 

Nemanja i Anastasija Gudelj na proslavi pobede srpske reprezentacije na crnogoroskom
Nemanja i Anastasija Gudelj na proslavi pobede srpske reprezentacije na crnogoroskomfoto: Printscreen/Instagram/anastasijaraznatovic

Anastasija se tada pojavila u spoju farmerki i majice, što je proverena, udobna i uvek atraktivna kombinacija, a njen izbor bile su vrećaste farmerke od svetlog džinsa. U pitanju je dublji model koji pada pored noge i vrlo je udoban, a dodatnu ležernost daju mu pocepani detalji.


Osnovno pratilo je da se uz širok komad odeće nosi uzak, pa je pevačica uz ove teksas pantalone ponela bluzu pripijenu uz telo, i to vrlo elegantan crni top dugih rukava s V-izrezom

 

 

.Kako je u pitanju večernja prilika, izrez je nešto dublji, a Anastasija se odučila za jednostavnu večernju šminku i puštenu ravnu kosu.

 

BONUS VIDEO

Anastasija Ražnatović Gudelj promenila boju kose

 

makonda-tracker