stoji svakoj ženi

Naglašava obline & čini da struk deluje uže: Nina Seničar ima najlepšu JESENJU HALJINU, a ona krije mali trik

0

Ovaj model haljine toliko se pokazao pouzdanim i napravio modnu revoluciju da je zasluženo tokom sedamdesetih dobio status komada koji će ući u modnu istoriju

Nina Seničar uvek je besprekorno odevena, a nedavno je pokazala vrlo praktičnu haljinu za jesen
Nina Seničar uvek je besprekorno odevena, a nedavno je pokazala vrlo praktičnu haljinu za jesenfoto: ninasenicar/instagram

Srpska glumica, voditeljka i manekenka Nina Seničar već godinama spada u najlepše dame naše javne scene, a poznata je i po izuzetnom stilu, kojim je više puta pokazala da može da stane rame uz rame sa svetskim zvezdama.


Šetala je naša Nina, inače supruga holivudskog glumca Džeja Elisa, crvenim tepihom na dodelama Oskara, Emija i mnogih drugih prestižnih filmskih i televizijskih nagrada, a tada je nosila kreacije slavnih brendova i ostavljala sjajan utisak modnim izdanjima.


Isti je slučaj i u nešto ležernijim prilikama, a lepa Novosađanka sada nam je pokazala jedan it komad koji može da se nosi u raznim situacijama – od svečanih događaja do dnevnih izlazaka.

 

Ona je na Instagramu podelila nekoliko fotografija za koje je pozirala u prirodi, a odabrala je jednostavnu haljinu na preklop, ultimativni model za svaki tip građe.


Nina je izgledala božanstveno u haljini kratkih rukava, ukrašenoj cvetnim dezenom, koja suptilno ističe figuru, a donji deo pada u lepršavim slojevima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)


Haljine na preklop prvi put su se u ženskoj modi pojavile zahvaljujući Elzi Skjapareli, davnih tridesetih godina prošlog veka, ali je pravi modni "bum" napravila tokom sedamdeseteih, kada je Dajana fon Firstenberg dizajnirala 1974. pleteni model.

 

 

Toliko je pažnje privukla haljina koja jednostavno i nenapadno ističe seksepil ženskog tela, usred najvećeg seksualnog buđenja i modne revolucije na Zapadu, da je Fon Firstenbergova završila na naslovnoj strani magazina Newsweek.

 


Ovaj model haljina "seče" figuru na pola, pa se smatra prikladnim za sve žene, bez obzira na tip građe i kilograme, a zahvaljujući V-izrezu koji se formira preklapanjem gornjeg dela, dodatno izdužuje figuru.

 


Praktičan, uvek trendi i ženstven, ovaj model je nenadmašan, a naša Nina u njemu izgleda božanstveno!

 

 

BONUS VIDEO

Smart casual izdanje Ane Ivanović

 

makonda-tracker