posle velike strasti – krah

500.000 evra ili PRELJUBA? Najlepši par Balkana više nije zajedno, a šuška se da je RASKID BIO BURAN

0

Mediji iz zemlje prelepe glumice imaju jednu teoriju, dok oni iz domovine tenisera predstavljaju drugu, a nekadašnji par se ne oglašva... Ali nisu izdržali da jedno drugom ne upute misteriozne poruke!

Madalina Genea i Grigor Dimitrov u septembru su zajedno uživali Veneciji
Madalina Genea i Grigor Dimitrov u septembru su zajedno uživali Venecijifoto: KTM / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rumunska glumica Madalina Genea, koju mediji nazivaju i najlepšom Balkankom i rumunskom Sofijom Loren navodno je raskinula s bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, pišu strani mediji.


Par, koji je u septembru viđen kako razmenjuje nežnosti na romantičnom odmoru u Veneciji, obrisao je sve zajedničke fotografije na društvenoj mreži Instagram, a štampa spekuliše šta je dovelo do kraha njihove veze.


Ni Madalina ni Grigor nisu pričali o raskidu, a bugarski mediji tvrde da je glumica i manekenka tražila od svog dečka 500.000 evra kako bi započela novi biznis, što je on odbio.

 

Međutim, rumunski portali tvrde da je lepotica uhvatila tenisera s drugom devojkom, a navode i da je on poznat kao veliki zavodnik, koji je do sada ljubio mnogo poznatih devojaka, uključujući Mariju Šarapovu, Nikol Šerzinger, Lolitu Osmanov...


Otkako više nisu zajedno, oboje su se na Instagramu oglasili pomalo misterioznim porukama, a najpre je Dimitrov napisao:


Odanost se ne može kupiti novcem.


Potom je Genea poručila:


Kada se odrekneš privremene zabave da bi izgradio trajnu stabilnost, to nije gubitak.

 

1 / 5 Foto: KTM / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Podsetimo, o njihovoj vezi se šuškalo mesecima, a da su zaista zajedno pokazali su kada se Madalina pojavila na tribinama kako bi podržala svog dečka na ATP turniru u Rimu.


Magalina Genea je, inače, rođena u rumunskoj Slatini, a sa 15 godina se otisnula u svet: preselila se u Milano ne bi li izgradila karijeru u modelingu.

 

 

Učestvovala je u desetinama modnih revija tokom karijere, a reklamirala je popularne brendove, pojavila se u spotu Erosa Ramacotija, učestvovala u brojnim televizijskim formatima u Italiji... Nakon toga se okušala u glumi i igrala u brojnim italijanskim filmovima i serijama, a pažnju svetske javnosti privukla je ulogom u filmu "Kuća Gučijevih", u kom je igrala pored Ala Paćina, Lejdi Gage, Adama Drajvera...

 

BONUS VIDEO

Madalina Dijana Genea o-du-šev-lja-va

 

makonda-tracker