neočekivano

Ogromna LJUBAV, sreća, VERIDBA, pa KRAH: Bajkovita ljubavna priča Stjepana Hausera i 9 godina starije pevačice

0

Bili su na korak od braka, a onda su odlučilida na svoju vezu stave tačku 

foto: Instagram Printscreen / stjepanhauser
foto: Instagram Printscreen / stjepanhauser

Poznata hrvatska pevačica Jelena Rozga često je u centru pažnje javnosti zbog svojih neverovatnih glasovnih mogućnosti, savršenog stajlinga, ali i privatnog života.

 

Ona je često tokom niza godina povezivana sa brojnim poznatim muškarcima, a retko ko zna da je ljubila jednog od najvećih zavodnika na Balkanu, Stjepana Hausera. 

 

Stjepan Hauser započeo je vezu sa Jelenom Rozgom do 2015. do 2017. godine, a njihova ljubav bila je bajkovita. Bili su u veoma skladnoj vezi bez ijednog skandala, ružne reči ili bilo čega što bi moglo da ukaže na krizu među njima.

 

 

Njih dvoje su otišli i korak dalje i verili se. I taman kada su svi mislili da će Jelena i Hauser pred oltar došlo je do razlaza o kojem je brujao region.

 

- Saradnja sa njom je bila fenomenalna, trajala je dve godine. Prekrasan period mog života, uvek ću našu saradnju imati u lepom sećanju. Upoznali smo se na Miss Universe takmičenju, ja sam tamo išao da gledam misice, a onda sam ugledao nju i bila mi je draža od svih misica. Tako je sve krenulo - prisetio se Hauser u "Knjazalištu" na HRT-u, a potom priznao koliko su ga živcirali tračevi da su oboje gej.

 

Jelena Rozga je bila verena za Stjepana Hausera
Jelena Rozga je bila verena za Stjepana Hauserafoto: Stefan Stojanović

 

- To su gluposti. Meni je to išlo na živce tada strašno. To je bila prava ljubav, živeli smo zajedno dve godine - poručio je on.

 

Inače, podsetimo, Jelena je prvi put o prekidu veridbe progovorila tek pre dve godine.

 

- Volim da kažem da ono što je u prošlosti tamo pripada s razlogom pa tako ljude koji su deo moje prošlosti, kako privatne tako i profesionalne, tamo i ostavim. O takvim stvarima ne razmišljam. Uvek gledam samo napred - rekla je tada za hrvatsku "Gloriju",

 

Mediji su pisali da je Jelena mnogo patila nakon raskida sa Hauserom, ali posle izvesnog vremena pronašla je utehu u drugom muškarcu. Jelena je nedavno odgovarala na pomalo škaljiva pitanja koja se tiču udvaranja i to oba pola na šta je odgovorila:

 

Veliki hrvatski zavodnik ljubio je 9 godina stariju koleginicu
Veliki hrvatski zavodnik ljubio je 9 godina stariju koleginicu foto: Zorana Jevtić

 

- Ima mnogo džentlmena koji mi prilaze gde god da me sretnu, tako da mislim da nismo još izgubili prave muškarce, kao što se priča. Prilaze mi i žene, ali, naravno, nisam zainteresovana za veze - bila je iskrena Rozga, prenosi "Republika", pa otkrila da je čak dobijala i bračne ponude od žena:

 

- Bilo je i bračnih ponuda, to su sve komične situacije. Trenutno mi je fokus na karijeri i snimanju novih pesama. Ne volim previše da pričam o ljubavnom životu, to moju publiku ne zanima. Ljudi me vole zbog pesama, zbog energije koju jedni drugima prenosimo na koncertima, kada se družimo i mislim da to i treba da bude bitno. Ne znam šta ima neko od toga što ću da pričam naokolo s kim sam u vezi i ko je moj partner. To nije bitno - objasnila je pevačica.

 

Bonus video:

 

Jelena Rozga o bolesti koja je muči decenijama 

 

 

makonda-tracker