BIO JE TO NEZAPAMĆEN SKANDAL

"DOK NISAM BILA KOD KUĆE, MOJ VERENIK SE OŽENIO!" Sećate li se koji se još čuveni par rastao zbog Anđeline Džoli?

0

Jedna popularna glumica, koja je nedavno osvojila Oskara, iz medija je saznala da se njen verenik oženio mlađom koleginicom dok je ona bila na putu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekoliko godina pre nego što su se Dženifer Aniston i Bred Pit razveli jer je on pao na šarm Anđeline Džoli, jedan veoma popularan par se rastao zbog njene lepote, i to na prilično šokantan način

 

Ona je svojim privatnim i, posebno, ljubavnim životom privlačila mnogo pažnje javnosti još od svojih prvih holivudskih koraka. Bila je u vezama i s muškarcima i sa ženama, na večnu ljubav se zaklinjala tri puta, a uprkos njenoj burnoj vezi i braku s Bredom Pitom do danas je najkontroverzniji ostao njen odnos s Bilijem Bobom Torntonom.

 

Anđelina i glumac su na nesvakidašnji način javno pokazivali svetu svoju sreću, a najbizarnija je činjenica da su oko vrata nosili bočice s krvlju – Džolijeva je nosila Torntonovu, a on njenu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Venčali su se u Las Vegasu 5. maja 2000. godine, nakon samo dva meseca veze, a ono što je šokiralo Holivud tih dana bila je činjenica da je Bili Bob bio veren.

 

Par se, naime, upoznao na setu filma "Sve je pod kontrolom", dok je Anđelina bila u vezi s glumcem Timotijem Hatonom, a Bili Bob veren s glumicom Lorom Dern. Kako su pisali američki mediji i kako je sama glumica priznala, Lora je bila šokirana vešću da se Tornton oženio mladom koleginicom iz neverovatnog razloga: on se nije potrudio ni da raskine s njom!

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Otišla sam iz naše kuće da radim na filmu, a dok nisam bila tu, moj dečko se oženio i nikad se više nismo čuli – otkrila je u jednom intervjuu Dernova. – To je kao iznenadna smrt. Ni za koga nije bilo ni završetka ni razjašnjenja.

 

Tornton se osvrnuo na ovaj skandal 2001. godine, istakavši u razgovoru za Guardian:

 

Drugi bi mogli da kažu: "Ostavio si devojku i oženio neku drugu". Ali to me je usrećilo i usrećilo je još nekoga. Žao mi je što je izazvalo bol.

 

Anđelina i Tornton najavili su u martu 2002. godine da će uskoro usvojiti dete iz Kambodže, ali su se rastali već tri meseca kasnije. Kako je Džolijeva istakla, iznenada je shvatila da su se oboje promenili, a glumac je jednom prilikom istakao da je uvek imao osećaj da nije dovoljno dobar za svoju suprugu. Džolijeva je realizovala usvajanje malog Medoksa, kojeg je godinama kasnije usvojio i njen novi partner Bred Pit.

 

Ostavljena Lora Dern i Bili Bob Tornton su se prvi put od šokantnog razlaza videli mnogo godina kasnije – na crvenom tepihu na dodeli nagrada Zlatni globus 2017, kada su vidno ignorisali jedno drugo.

 

makonda-tracker