posvetio joj je pesmu

Nije joj uvek bio veran, ali ju je voleo DO POSLEDNJEG DAHA: Ljubavna priča slavnog pevača počela je FILMSKI

0

Godinu dana se mučio da je osvoji, a u nju se zaljubio u prvom razredu srednje škole.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Muzičar Vladimir Savčić Čobi celog života je voleo jednu ženu.

 

Kako je jednom ispričao za domaće medije, Mirjanu je voleo od tinejdžerskih dana, a interesantno je da je na početku trebalo da joj ugovori sastanak sa njegovim kumm.


-U prvom razredu gimnazije sam se zaljubio u svoju suprugu sa kojom sam ostao do kraja, dok, nažalost, ona nije preminula. A kako je sve počelo s mojom Mirjanom. Ja sam u stvari išao kod moje buduće supruge da joj ugovorim sastanak s mojim kumom. Ali nisam ugovorio njemu, nego sebi - ispričao je i dodao:

-  Moja supruga mi se sviđala odranije, ali nisam imao šanse. Bio sam joj dosadan. Iskoristio sam priliku i sebi ugovorio sastanak. Godinu dana sam se mučio da pridobijem moju Mirjanu. Kada sam je osvojio, usledilo je Bio si uporan kao mazga. Ali, kada vam je do nekog stalo, ne treba se predati. Ni za ljubav, ni za posao. Treba biti uporan za sve — rekao je Čobi jednom prilikom.


Iako je bila njegova najveća i jedina ljubav, nije krio da joj nije uvek bio veran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stojan Kolarov (@ns_tulips)

- A, bilo je tu i nekih mojih švrljanja. Ipak, nije bilo tako strašno jer sam ja uvek gledao da moja porodica ostane na okupu. Praštala mi je ona... Govorila je „Ja znam šta ti radiš, ali da moje uši ne čuju i da moje oči ne vide“. Taj naš pevački poziv je takav, ne pravdam se, ali ja idem u kafanu, ne idem u crkvu - priznao je pevač svojevremeno. 

 

Njihovu ljubav prekinula je njena smrt, a Čobi je istakao da joj nikada u životu nije bilo teško kao kad je ostao bez svoje supruge. 


- Pre tri godine moja supruga Mirjana je preminula, to je bio najteži trenutak u mom životu. Bolovala je od tumora na mozgu, nažalost, nije bilo spasa. Uz decu sam uspeo da prebrodim dubok bol, sa kojim ću živeti do kraja života. Bilo je teško... -priznao je pevač

U tim trenucima, Čobi se povukao sa javne scene i muzike i posvetio svojoj supruzi, kojoj je otpeo svoju pesmu "Za nju ne pevam više".

 

Nažalost, uskoro je saznao da i on boluje od kancera debelog creva, pa se upustio u još jednu životnu borbu. 

 

Međutim, nakon sedam godina borbe sa rakom, pevač je preminuo 2009. godine u Beogradu i sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. 

 

BONUS VIDEO

 

"NEMAM ŽELJU DA GLUMIM KOD BJELOGRLIĆA, NE BIH JA KOD DRAGANA!" Lidija Vukićević otkrila: U poslu mi je potrebna ljubav

 

 

 

makonda-tracker