"Uživala sam dok je trajalo"

Ljubav se brzo RASPLAMSALA: Ko je muškarac koji je osvojio Ekstra Nenu nakon samo 8 dana POZNANSTVA?

0

Njihovna ljubavna priča je završila kao što je i počela: brzo, nakon godinu dana braka.

Pevačica Ekstra Nena retko kad govori o svom privatnom životu.
Pevačica Ekstra Nena retko kad govori o svom privatnom životu.foto: Marija Mladjen/ATAImages

Pevačica Snežana Berić, koju publika zna kao Ekstra Nenu, definitivno je jedna od najlepših jugoslovenskih pop pevačica, a na muzičkoj sceni je već nekoliko decenija.

 

Ona je sa samo 16 godina ostala je bez majke i oca, pa je tada, jako mlada, već morala da preuzme brigu o sebi, a i o sestri.

 

Tokom studija je pevala u hotelu "Taš" kako bi obezbedila svojoj sestri i sebi egzistenciju. 

 

Ekstra Nena je osećala da je muzika ono čime treba da se bavi uprkos tome što joj je ranije govorio da javni posao nije za nju. 

Jedan od najvećih uspeha u karijeri jeste definitivino i to što je predstavljala Jugoslaviju na Pesmi Evroviziji i to pesmom "Ljubim te pesmama". 

 

Ona se u jednom trenutku povukla iz medija i sa javne scene, a kako pišu domaći izvori, već 10 godina radi kao profesor na fakultetu.

 

Nikada nije mnogo pričala o svom privatnom životu, pa retko ko zna da iza sebe ima brak.

 

Njen prvi suprug bio je Miroljub Jevtić koj ije svojevremeno bio zamenik direktora "Železnice Srbije".

 

Oni su se venčali nakon osam dana poznanstva, a svoju ljubav su krunisali brakom 2009. godine.  


- Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina... Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: "Vi ste k'o latino serija". To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara - pričala je svojevremeno Ekstra Nena.

 

Pevačica je tada isticala da joj je suprug na prvom mestu.

 

- Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti - rekla je u jednom intervjuu pevačica, koja o svom privatnom životu retko govori.

Međutim, bajka se završila nakon nepunih godinu dana braka, a Ekstra Nena dugo nije govorila o razlozima rastankama.

 

Pevačica je ranije ove godine za Novu otkrila šta je dovelo do kraja njenog braka sa Miroljubom. 

 

- Brak je dvosmerna ulica, onda se lepo i kulturno dogovoriš ako može, ako ne – onda imaš advokata. Ja nisam prosečna srpska žena koja trpi 24 godine, izrodi decu, pa se razvede. Ovde ljudi primitivno razmišljaju. Žene radije trpe nego da se razvedu i imaju svoj život. Ja kada sam se udala, svi su me zvali kao da sam sagradila Ajfelov toranj, a ja sam se samo udala, a pre toga sam osvojila 24 nagrade na muzičkim festivalima. Čovek nije bio iz javnog sveta, ali nema veze, ja sam bila srećna -  ispričala je tada Ekstra Nena i dodala:

 

- Savetujem devojke da se udaju, to je posebna čar i deo života, ali kada sam videla da naša razmišljanja idu u suprotnom pravcu, da zauzimate mesto nekome ko će biti srećan, lepo smo završili priču i idemo dalje, to je mnogo bolje nego da imate sumnje – to je glupo.


Kako kaže, pravi muškarci koji su se ostvarili nemaju predrasude, a ako se neko nije ostvario to može da bude pogubno za odnos.

 

- Ako osetim tu vibraciju to je to, a ako neko nije zadovoljan svojim životom, pa ima sumnju, on će da sumnja u svakoga. Kažu mi da ne volim brak, nije istina, ja obožavam brak, uživala sam dok je trajalo. Ja sam skoro rekla da jedva čekam da se udam, oni su se kidali od smeha.- rekla je Ekstra Nena.

 

BONUS VIDEO

 

Koje su idealne godine za brak

 

 

makonda-tracker