MUZIKA JE OSTALA NJEN ŽIVOT

Svi dobro znamo ko je ona: PRE 30 GODINA zavela MAJKLA DŽEKSONA, a onda je pevanje zamenila potpuno drugačijim poslom

0

Pevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena je 1992. godine predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Iako Ekstra Nena nije ostvarila značajan uspeh na ovoj manifestaciji, zauzela je tek 13. mesto, tada joj se desilo nešto što će pamtiti celog života.

 

Po povratku s takmičenja u Malmeu, osam dana je uživala pažnji koju su joj poklonili saradnici Majkla Džeksona po njegovoj naredbi.

 

 

Oni su se tada zatekli u Švedskoj, videli Ekstra Nenu i odmah obevestili muzičara. Kad je video njenu fotografiju, on se oduševio.

 

- Mada Majkl Džekson nije bio u Malmeu, njegovi agenti su mu dojavili da se u gradu nalazi devojka HeHa, tako su me zvali, jer sam ime pisala ćirilicom, pa im je to tako izgledalo. Tako sam dobila vozača i nekoliko zgodnih telohranitelja, koji su me pratili u stopu. Bilo je to najnezaboravnijih osam dana u mom životu - pohvalila se tada pevačica.

 

Do susreta Ekstra Nene i Džeksona nikad nije došlo jer ona ubrzo više nije mogla da putuje u inostranstvo zbog sankcija.

 

Danas Snežana Berić živi jednim potpuno drugačijim životom. Nastupe je zamenila profesorskom karijerom, ali je pevanje i dalje ostalo njena najveća ljubav.

 

Poznato je da ona o svom privatnom životu nikada nije želela da govori, a tako je ostalo i do danas.

 

Ipak, u medijima su se mogle pročitati informacije da se nekadašnja zvezda Eksta Nena razvela od supruga, a mali broj ljudi iz njenog okruženja zna da je pevačica i bila udata.

 

 

makonda-tracker