"kad se naš dom raspao..."

Kasnije je zavoleo 42 godine mlađu: Jugoslavija je obožavala ovaj par, a on joj I POSLE 6 DECENIJA pruža jednaku podršku

0

I nakon više od 60 godina od prvog susreta, njih dvoje jedno drugom pružaju podršku i ljubav.

tereza kesovija svoje jedino dete dobila je iz ljubavi s mirom ungarom
tereza kesovija svoje jedino dete dobila je iz ljubavi s mirom ungaromfoto: Marina Lopičić

Čuvena pevačica Tereza Kesovija iza sebe ima godine turbulentnog života, prepunog hitova ljubavi, ali i bola. Terezu život nije mazio, a njen najveći uspeh jeste sin Alan.

 

Tereza je ovog marta učestvovala u emisliji Dalibora Petka, a njegovo javljanje Terezi je izmamilo suze.

 

Iako imam 60 godina, drago mi je da još uvek imam tako vitalnu mamu. Oduvek je bila brižna mama. Mogla je imati i puno veću inostranu karijeru, ali je odlučila pre svega biti majka. Puno je volim — rekao je Alan i dirnuo Terezu.

 

Tereza je Alana dobila u braku s Mirom Ungarom, jugoslovenskim pevačem šlagera i zabavne pop muzike. Par je bio u braku čitavu deceniju, nakon čega su oboje potražili ljubavnu sreću sa drugim ljudima...

 

Tereza i Miro Ungar upoznali su se slučajno, nakon što se on vratio iz inostranstva. Prvi put ju je Miro ugledao 1961. godine, na proleće, u dvorani Istra.

 

Hteo sam da vidim šta nudi domaća scena. Ne budi lenj, odem na koncert, a na scenu izlazi jedna mlada dama koja peva posebno, drukčije. Relativno je to za mene bilo staromodno. Pevala je neku kanconu, ali milozvučno, lepo, ugodno je bilo slušati, meni se to dopalo iako je bilo drukčije od muzike koju sam ja voleo i slušao.... — pričao je Miro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miro Ungar (@ungarmiro)

 

— Ja sam voleo moderne pesme onoga vremena, džez, a njeno pevanje nije s džezom imalo dodirnih tačaka. Ipak, ona me na neki način opčinila tim pevanjem. Otišao sam u garderobu da se upoznam s tim pevačima — ispričao je Miro za Večernji list.

 

Romansa je brzo počela, a venčali su se već iduće godine. Godinu dana kasnije dobili su sina Alana. Porodica je neko vreme živela u Parizu, a nakon razvoda 1973. godine, vratili su se u Zagreb.

 

 Vratio sam se da budem bliže sinu iako je on bio s mamom. Kad se naš dom raspao, više nisam imao motiva ostati u Francuskoj — rekao je Miro jednom prilikom.

 

tereza kesovija rastala se od mira ungara posle decenije ljubavi
tereza kesovija rastala se od mira ungara posle decenije ljubavifoto: Kurir tv

Tereza se kasnije udala za vaterpolistu Ronalda Lopatnija, a Miro se ženio ukupno 4 puta. Danas je u srećnom braku sa Sarom Ungar, koja je od njega mlađa 42 godine.

 

Inače, nekadašnji bračni par danas je u odličnim odnosima.

 

Kada je Tereza nastupala ove godine u Istri, u publici se našao upravo Miro Ungar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miro Ungar (@ungarmiro)

 

Tereza se 2014. godine borila za život, kada je hospitalizovana zbog sepse, a velika podrška bio joj je Miro.

 

— Tereza je borac i neće se predati. Ona je u života svašta prebrodila i uvek se izvukla — rekao je muzičar Miro Ungar, a ona se, zaista, vratila iz te bitke kao pobednica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miro Ungar (@ungarmiro)

Bonus video

Tereza Kesovija nakon smrti Sanje Ilića

 

 

makonda-tracker