nije se nadala

"BESKRAJNO SAM TUŽNA, VOLELA SAM GA": Tereza Kesovija se prisetila divnih uspomena sa Aleksandrom Sanjom Ilićem!

1

Pevačica je otkrila i kako provodi vreme tokom pandemije.

foto: Kurir tv
foto: Kurir tv

Slavna muzička zvezde Tereza Kesovija u današnjem uključenju na Kurir televiziji, oprostila se od kolege Sanje Ilića, koje je danas sahranjen na Novom groblju, pored supruge Zlate Petković.

 

"Tužna sam, beskrajno tužna, volela sam ga. On je pre svega bio gospodin. Krasan pijanista i kompozitor, bilo mi je zadovoljstvo raditi sa njim. Sve je bilo fino i gospodski. Jednom rečju, strašno mi je pala ta vest. Baš mi je žao. Napisao je pesama za mene, a jedna će ostati, to je "Ko mi je kriv", rekla je kroz suze Tereza, a onda zapevala tu pesmu koja je išla na Jugoviziju.

 

Tereza Kesovija
foto: Kurir tv

Pevačica je objasnila i kako je došlo do saradnje sa Ilićem.

 

"Često dolazila u Srbiju, morali smo se naći. On je došao i rekao da ima lepu pesmu, ja sam poslušala, on je predložio da može da ide na Jugoviziju. Ko da je juče bilo. Krasni ljudi odlaze. Baš sam tužna, iskreno. Bio je jednostavan za saradnji. Jednostavnost je najlepša vrlina. Veličina je u jednostavnosti, takav je bio Sanja. Bio je i skroman. On bi seo za klavirom i jednostavno bi stvarao. On nije bio svesta svog talenta. Imao je talenat od malih nogu. Sve nas je razdvojio, jako sam tužna. Dosta mi je više zatvora u kom živimo, kao i pre.", rekla je u "Pulsu Srbije".

 

Tereza se osvrnula i na to kako provodi dane tokom pandemije virusa korona.

 

"Zadovoljna sam samom sobom, ne smatram to tragično. Imam ludi optimizam i duboko verujem da će doći kraj ovome."

 

 

 

makonda-tracker